Eigenschappen

Prijs:
€ 1195
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Young Impact Brassband boeken?

Young Impact Brassband is een tropische muziekgroep met veel swingende ritmes en een spetterend mooie shows.

Young Impact Brassband is in te zetten voor meerdere gelegenheden. Bijvoorbeeld als knallende openingsact op uw bedrijfsfeest.

Het muziekgenre 'Asembeho' bestaat uit Merengue, Salsa, Ritmo Combina, Samba, Kawina, Kaseko, Zouk en nog een aantal Afrikaanse invloeden.

Komt het beste tot z’n recht vanaf 5 drummers en uit te breiden met trompetten en danseressen.

Young Impact Brassband heeft sinds de oprichting meer dan 10.000 opgetreden. Bij alle grote events en op tv. Young impact Brassband is te zien geweest in Nickelodeon, RTL’s, Honda Civic reclame, Hollands Got Talent, Chio naar Rio, Guus met een zachte G. etc. 

De show kan naar wens worden aangepast!

Gages:

5 drummers, (excl. reiskosten) € 500
2x dans, 2x trompet, 6 x drums, (excl. reiskosten) € 1195
4x dans, 4x trompet, 6x drums, (excl. reiskosten) € 1795

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Young Impact Brassband is € 1195. Deze gage voor het inhuren van Young Impact Brassband is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Young Impact Brassband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Young Impact Brassband plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Young Impact Brassband

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Young Impact Brassband te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Young Impact Brassband wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Young Impact Brassband haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Young Impact Brassband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Young Impact Brassband boeken

Bent u benieuwd hoe u Young Impact Brassband kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Young Impact Brassband direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Young Impact Brassband?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Young Impact Brassband aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op