BoekingsinformatieHoe selecteert Partybookers.nl het aanbod van artiesten, acts en bedrijven?
Partybookers.nl werkt met een zorgvuldig geselecteerd aanbod. Met veel artiesten, bands, acts en bedrijven is een jarenlange en goede relatie opgebouwd. Nieuwe aanmeldingen worden via een strenge procedure geselecteerd. Hierbij wordt vooral gelet op kwaliteit en continuïteit.
  
Hoe gaat het plaatsen van een optie of een boeking in zijn werk?
Als u een optie of een boeking plaatst via de website dan wordt deze via e-mail aan ons verzonden en vervolgens door onze medewerkers verwerkt. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen om de geplaatste optie of de boeking te bevestigen. Indien de artiest of act niet beschikbaar is op de gewenste datum (of dat er al een optie geplaatst is) krijgt u dat direct te horen en wordt u een passend alternatief aangeboden.
  
Financiële zaken?
Na uw boeking ontvangt u per e-mail een bevestiging. U ontvangt per e-mail de boekingsovereenkomst. Deze kunt u digitaal ondertekenen en retourneren. Hiermee is de artiest definitief vastgelegd. U ontvangt ook de factuur, deze dient u uiterlijk 21 dagen voorafgaand aan het optreden te voldoen. Indien het totale bedrag van de boeking hoger is dan € 5.000 (excl. B.T.W.) wordt een voorschotnota gestuurd van 50% van het totale boekingsbedrag. Het resterende bedrag dient u uiterlijk 21 dagen voorafgaand aan het optreden te voldoen. De administratie van Partybookers.nl word verzorgd door ons moederbedrijf (de beheermaatschappij) Baltus Broodkast Beheer BV. Betalingen aan- en door Partybookers.nl vinden plaats via de rekening van de beheermaatschappij. 
  
Prijsafspraken
De website toont de meest actuele prijzen van artiesten en acts. Alle vermelden prijzen zijn exclusief 9% BTW en 7% BUMA-heffing. Indien u als een artiest boekt voor een privéfeest (verjaardag, bruiloft, etc.) dan hoeft u geen BUMA-heffing te betalen. Eventuele extra kosten voor de boeking (parkeerkosten, techniek of andere zaken) worden vooraf aan u kenbaar gemaakt. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Laagste prijs garantie
Partybookers.nl is een erkend en onafhankelijk boekingsbureau waar u (nagenoeg) alle bekende Nederlandse artiesten, bands en acts vertrouwd kunt boeken. Artiesten werken veelal met vaste verkoopprijzen (gages). In deze verkoopprijs is een marge voor Partybookers.nl opgenomen. Partybookers.nl hanteert een laagste prijs garantie: De vermelde verkoopprijzen (gages) op onze website worden zeer regelmatig gecontroleerd en aangepast. Daardoor zijn deze bijna altijd actueel. Als achteraf blijkt u de artiest van uw keuze bij een ander boekingsbureau goedkoper had kunnen boeken dan de prijs die u bij ons betaald heeft, krijgt u het verschilbedrag plus 10% van het verschilbedrag van ons vergoed. Prijswijzigingen voorbehouden. 

Partymanagers
Indien gewenst leveren wij 'Partymanagers' die tijdens uw feest of evenement alle zaken rond de artiesten regelen. U heeft dan zelf de handen vrij en kunt aandacht besteden aan uw gasten en genieten van het feest. Onze professionele medewerkers vormen toegevoegde waarde aan uw feest of evenement. Nagenoeg onzichtbaar, maar zeker onmisbaar!  

In geval van ziekte of afwezigheid
Gelukkig komt het zelden voor, maar als het onverhoopt toch gebeurt dan zal Partybookers.nl voor een passende oplossing zorgen. Samen met u zoeken we naar een vergelijkbaar alternatief.  

Wat als het feest geen doorgang kan vinden?
Het is natuurlijk uiterst vervelend als door omstandigheden een feest of evenement geen doorgang kan vinden. Het zou nog vervelender zijn als u in dat geval ook nog eens geconfronteerd zou worden met een rekening voor een feest dat geen doorgang kon vinden! U kunt dit risico vermijden door een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kunt u via uw eigen verzekeraar regelen. Indien u door omstandigheden een boeking wilt annuleren bent u contractueel gebonden aan betaling van minimaal 50% van de totaalsom. Dit percentage kan oplopen tot 100% naarmate de datum van het geplande optreden nadert. Bij annulering binnen 30 dagen voor datum optreden geldt altijd een percentage van 100% van de totaalsom.    Indien het feest of evenement vanwege overheidsmaatregelen, zoals bijvoorbeeld COVID, geen doorgang mag hebben, wordt het volledige bedrag gerestitueerd en wordt de boeking verschoven naar een latere datum. Indien de opdrachtgever de boeking in zo'n situatie alsnog wenst te annuleren, berekenen we 50% annuleringskosten.


Pauzes en pauzemuziek
Afhankelijk van de lengte van het optreden dient u rekening te houden met pauzes tussen de sessies. Deze verschillen per artiest/ band en staan vermeld bij de gegevens. Tijdens deze pauze verzorgt de artiest of band in de meeste gevallen ook de pauzemuziek (indien van toepassing).  

Welke technische voorzieningen dienen aanwezig te zijn?
Dit verschilt per artiest. De meeste feestlocaties zijn voorzien van een deugdelijke stroomvoorziening die voorbereid zijn op grote bands, die veel stroom verbruiken. Op het contract of op de bijgevoegde rider staat vermeld aan welke specificaties de feestlocatie dient te voldoen. U kunt bij twijfel altijd even contact opnemen met de locatie om te controleren of de voorzieningen voldoende zijn.  

Opbouwen en afbreken
Doorgaans vindt de opbouw van de installatie 1,5 tot 2 uur voor aanvang van het optreden op. Als u een diner heeft gepland in dezelfde zaal als het optreden dan dient u ook rekening te houden met de soundcheck. Als u dit niet op prijs stelt dan kan de artiest of band eerder opbouwen en wordt er wachtgeld in rekening gebracht.  

Bereikbaarheid
Uiteraard zijn onze medewerkers ook buiten kantooruren voor u bereikbaar. Wij zijn op werkdagen tussen 10:00 uur en 22:00 uur telefonisch bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800 222 0002. In het weekend of noodgevallen zijn we bereikbaar op (06) 51079434.

Informatie niet gevonden?
Staat het antwoord waarnaar u op zoek was niet in deze lijst? Stuur ons dan een e-mail met uw vraag of opmerking. Wij zullen hier z.s.m. op reageren!
 

Hét buro waar je Sterren boekt

Vind je artiest