Over Partybookers

 
Partybookers.nl is erkend boekingspartner van nagenoeg alle bekende Nederlandse artiesten, bands en acts. 
Bij nagenoeg alle artiesten staan de actuele prijzen vermeld: duidelijk en transparant!
 
  • Laagste prijs garantie! Kunt u bij een collega-bureau dezelfde artiest goedkoper boeken? Dan betalen wij het verschilbedrag plus 10%!
  • Persoonlijk contact, wij nemen graag de tijd voor u (elke dag tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar)
  • Ervaren boekers adviseren en helpen u bij de keuze van geschikt entertainment
  • Wij hebben een goede en vaak jarenlange relatie opgebouwd met artiesten, acts en bands. U profiteert hiervan!
  • Wij leveren desgewenst alle bijkomende zaken: drukwerk, uitnodigingen, de website, videograaf etc. Vraag naar de vele mogelijkheden!
  • Meer dan 2.500 klanten gingen u voor! Wij hebben sinds 2007 nagenoeg alle bekende (en minder bekende) Nederlandse artiesten, bands en acts voor onze tevreden opdrachtgevers mogen boeken. Met een gemiddelde klantwaarderingscijfer van 8.7 zijn we daar heel trots op!

Waarom boeken bij Partybookers.nl?

Partybookers.nl onderscheidt zich van haar collega bureaus door méér te doen dan het regelen van de boekingen en 'de papierwinkel' die daarbij komt kijken! Naast deze administratieve taken hebben we Partymanagers beschikbaar die op de dag of avond van uw feest of evenement aanwezig zijn. Zij regelen alle zaken rond de artiesten en zien er op toe dat de planning nauwkeurig en tot in de puntjes uitgevoerd wordt. U en uw medewerkers kunnen dan zélf optimaal van het feest te genieten! Desgewenst adviseren en ondersteunen wij u bij de organisatie van uw evenement.
 
Is uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer (072) 5721579 of bel gratis 0800 222 000 2.
 
 

Het buro met de Sterren

Artiesten boeken?