Eigenschappen

Prijs:
€ 2495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Vraag offerte aan

Yes R boeken?

Deze rapper, presentator en acteur begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. In 2005 werd hij bekend bij het grote publiek door samen met ali b een nummer uit te brengen. Hij heeft nog meer hits op zijn naam staan, waaronder ‘Rampeneren’ en ‘Uit Elkaar.’

Ook heeft hij in drie films gespeeld, is hij presentator van ‘Gek Op Jou’ en presenteerde hij ‘The Next Pop Talent’ samen met zangeres Do. Yes-R is sinds 2017 presentator bij de AVROTROS. In 2018 maakte hij weer veel nieuwe tracks.

Ook was hij dat jaar vaak te zien op de televisie, stond hij op podia in heel Nederland en was ook in Oostenrijk en Portugal te zien. Ook in 2019 en 2020 bracht hij weer nieuwe tracks uit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Yes R is € 2495. Deze gage voor het inhuren van Yes R is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Yes R ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yes R plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Yes R

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Yes R te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Yes R wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Yes R haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Yes R online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Yes R boeken

Bent u benieuwd hoe u Yes R kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Yes R direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Yes R?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Yes R aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op