Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Vraag offerte aan

Yes R boeken?

Yes R BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Yes R ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yes R plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Yes R

Deze rapper, presentator en acteur begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. In 2005 werd hij bekend bij het grote publiek door samen met ali b een nummer uit te brengen. Hij heeft nog meer hits op zijn naam staan, waaronder ‘Rampeneren’ en ‘Uit Elkaar.’

Ook heeft hij in drie films gespeeld, is hij presentator van ‘Gek Op Jou’ en presenteerde hij ‘The Next Pop Talent’ samen met zangeres Do. Yes-R is sinds 2017 presentator bij de AVROTROS. In 2018 maakte hij weer veel nieuwe tracks.

Ook was hij dat jaar vaak te zien op de televisie, stond hij op podia in heel Nederland en was ook in Oostenrijk en Portugal te zien. Ook in 2019 en 2020 bracht hij weer nieuwe tracks uit.

Bekijk optreden van Yes R

Vragen over het boeken van Yes R?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Yes R aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op