Eigenschappen

Prijs:
€ 9950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Vraag offerte aan

Xander de Buisonjé boeken?

Deze zanger leerden we kennen als frontman van Volumia. Hij schreef o.a. de nummers ‘Hou Me Vast’ en ‘Afscheid.’ Inmiddels heeft hij al veel soloalbums en singles uitgebracht en zijn single ‘De Wereld Redden’ werd een grote hit.

Ook is hij presentator en deelnemer bij verschillende (grote) televisieprogramma’s. Zo deed hij in 2011 en 2014 mee aan ‘De Beste Zangers’ mocht hij in 2016 de rol van Judas vertolken tijdens The Passion en was hij in 2013 jurylid bij ‘The Next Pop Talent.’

Ook schreef hij in 2005 het liedje ‘Bewegen’ voor het populaire en bekende kinderkoor ‘Kinderen Voor Kinderen.’ Hij is ook Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Gages 2024

Solo
Openbaar/besloten, tape act 
€ 9.995,00
Inclusief vleugel en monitor set, 1 x 30 min.

Bandshow
Openbaar/besloten, tape act € 16.500,00
Inclusief backline, exclusief techniek, 1 x 60 min.

Openbaar/besloten, Xander & Friends show, € 25.000,00
Inclusief backline, exclusief techniek.

Lengte optreden: in overleg


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Xander de Buisonjé is € 9950. Deze gage voor het inhuren van Xander de Buisonjé is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Xander de Buisonjé ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Xander de Buisonjé plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Xander de Buisonjé

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Xander de Buisonjé te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Xander de Buisonjé wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Xander de Buisonjé haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Xander de Buisonjé online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Xander de Buisonjé boeken

Bent u benieuwd hoe u Xander de Buisonjé kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Xander de Buisonjé direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Xander de Buisonjé?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Xander de Buisonjé aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op