Eigenschappen

Prijs:
€ 8500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 800 personen
Vraag offerte aan

Xander de Buisonjé boeken?

Xander de Buisonjé BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Xander de Buisonjé ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Xander de Buisonjé plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Xander de Buisonjé

Deze zanger leerden we kennen als frontman van Volumia. Hij schreef o.a. de nummers ‘Hou Me Vast’ en ‘Afscheid.’ Inmiddels heeft hij al veel soloalbums en singles uitgebracht en zijn single ‘De Wereld Redden’ werd een grote hit.

Ook is hij presentator en deelnemer bij verschillende (grote) televisieprogramma’s. Zo deed hij in 2011 en 2014 mee aan ‘De Beste Zangers’ mocht hij in 2016 de rol van Judas vertolken tijdens The Passion en was hij in 2013 jurylid bij ‘The Next Pop Talent.’

Ook schreef hij in 2005 het liedje ‘Bewegen’ voor het populaire en bekende kinderkoor ‘Kinderen Voor Kinderen.’ Hij is ook Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand.

Bekijk optreden van Xander de Buisonjé

Vragen over het boeken van Xander de Buisonjé?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Xander de Buisonjé aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op