Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
180 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Wouts Vinyl Party boeken?

Vinyl is terug! Om nooit meer weg te gaan !
Iedere vrijdag avond draait Wouter van der Goes al 2 uur lang alleen maar oude single’s en LP’s op NPO Radio 2.

Deze “Vinyl Friday” is inmiddels een groot succes, tijd om nu ook voor nostalgische avonden in het land te zorgen.

Oude tijden herleven weer, zoals de schoolfeesten van vroeger waren!


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Wouts Vinyl Party is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Wouts Vinyl Party is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Wouts Vinyl Party ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouts Vinyl Party plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Wouts Vinyl Party

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wouts Vinyl Party te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wouts Vinyl Party wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Wouts Vinyl Party haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Wouts Vinyl Party online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wouts Vinyl Party boeken

Bent u benieuwd hoe u Wouts Vinyl Party kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Wouts Vinyl Party direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Wouts Vinyl Party?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wouts Vinyl Party aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op