Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Wouter van der Goes boeken?

Wouter van der Goes BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Wouter van der Goes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter van der Goes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Wouter van der Goes

Wouter ging op jonge leeftijd aan de slag bij verschillende piratenzenders en bij lokale omroepen zoals ‘Radio WestFriesland.’ Na zijn MEAO-opleiding kreeg hij een baan als tussenpersoon. Sinds 1993 is hij de stationsstem van Kindernet.

In 1995 werd hij aangenomen bij Radio 538 waar hij verschillende programma’s presenteerde. In 1998 stapte hij over naar Veronica. Ook was hij de stationsstem van RTL 4. Van 2004 tot 2006 werkte hij bij BNN als voice-over en presentator op Radio 3FM.

Ook zat hij een paar keer in het glazen huis van 3FM Serious Request. In 2006 werd hij programmadirecteur bij Q-Music. Ook deed hij voice-over-werk voor o.a. SBS6, Net5 en NPO 1.

Wouter draait Dance Classics, 90's & Nu

Bekijk optreden van Wouter van der Goes

Vragen over het boeken van Wouter van der Goes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wouter van der Goes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op