Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Wouter van der Goes boeken?

Wouter ging op jonge leeftijd aan de slag bij verschillende piratenzenders en bij lokale omroepen zoals ‘Radio WestFriesland.’ Na zijn MEAO-opleiding kreeg hij een baan als tussenpersoon. Sinds 1993 is hij de stationsstem van Kindernet.

In 1995 werd hij aangenomen bij Radio 538 waar hij verschillende programma’s presenteerde. In 1998 stapte hij over naar Veronica. Ook was hij de stationsstem van RTL 4. Van 2004 tot 2006 werkte hij bij BNN als voice-over en presentator op Radio 3FM.

Ook zat hij een paar keer in het glazen huis van 3FM Serious Request. In 2006 werd hij programmadirecteur bij Q-Music. Ook deed hij voice-over-werk voor o.a. SBS6, Net5 en NPO 1.

Wouter draait Dance Classics, 90's & Nu

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Wouter van der Goes is € 1450. Deze gage voor het inhuren van Wouter van der Goes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Wouter van der Goes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter van der Goes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Wouter van der Goes

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wouter van der Goes te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wouter van der Goes wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Wouter van der Goes haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Wouter van der Goes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wouter van der Goes boeken

Bent u benieuwd hoe u Wouter van der Goes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Wouter van der Goes direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Wouter van der Goes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wouter van der Goes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op