Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Wouter Hamel boeken?

Wouter Hamel BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Wouter Hamel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter Hamel plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Wouter Hamel

Wouter studeerde lichte muziek en zang aan de Hoge School voor de Kunsten. Na het winnen van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours in 2005 was hij te zien in verschillende televisieprogramma’s waaronder ’De Wereld Draait Door.’

In 2007 bracht hij zijn eerste album uit, dat ook in Japan werd uitgebracht. Zijn nummer ‘As Long As We’re In Love’ uit 2008 werd een hit. In 2009 kwam zijn tweede album uit, dat ook in Japan en Korea werd uitgebracht.

Bekijk optreden van Wouter Hamel

Vragen over het boeken van Wouter Hamel?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wouter Hamel aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op