Eigenschappen

Prijs:
€ 3875
Tijdsduur:
2x15 minuten
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Wouter Hamel boeken?

Wouter studeerde lichte muziek en zang aan de Hoge School voor de Kunsten. Na het winnen van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours in 2005 was hij te zien in verschillende televisieprogramma’s waaronder ’De Wereld Draait Door.’

In 2007 bracht hij zijn eerste album uit, dat ook in Japan werd uitgebracht. Zijn nummer ‘As Long As We’re In Love’ uit 2008 werd een hit. In 2009 kwam zijn tweede album uit, dat ook in Japan en Korea werd uitgebracht.

Wouter is te boeken voor de volgende acts:

- Band: 1x45 min of 2x30 min á €4975,-
- Kleine setting (3 muzikanten): 1x25/30 min á €4175,-
- Gastsolist: 1x30 min of 2x15 min, prijs vanaf €3875,-

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Wouter Hamel is € 3875. Deze gage voor het inhuren van Wouter Hamel is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Wouter Hamel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter Hamel plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Wouter Hamel

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wouter Hamel te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wouter Hamel wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Wouter Hamel haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Wouter Hamel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wouter Hamel boeken

Bent u benieuwd hoe u Wouter Hamel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Wouter Hamel direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Wouter Hamel?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wouter Hamel aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op