Eigenschappen

Prijs:
€ 6995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Wolter Kroes boeken?

Deze zanger kreeg op zes-jarige leeftijd drumles en op zijn vijftiende begon hij met zanglessen. In 1988 won hij een talentenjacht in een discotheek in Wormerveer en in 1989 kwam zijn debuutsingle ‘Ik Mis Je Elke Dag Een Beetje Meer’ uit. Het nummer ‘Laat Me Los’ in 1995 werd zijn eerste hit en betekende zijn grote doorbraak.

Ook ‘Bolero,’ ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen,’ ‘Niet Normaal’ en het EK-lied ‘Viva Hollandia’ werden grote hits. Kroes heeft in 2004 gezongen op de begravenis van André Hazes.

In 2011 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ In 2014 nam hij het nummer ‘Ik Ben Je Prooi’ opnieuw op met Isabella Smit uit het televisieprogramma ‘Utopia.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Wolter Kroes is € 6995. Deze gage voor het inhuren van Wolter Kroes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Wolter Kroes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wolter Kroes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Wolter Kroes

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wolter Kroes te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wolter Kroes wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Wolter Kroes haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Wolter Kroes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wolter Kroes boeken

Bent u benieuwd hoe u Wolter Kroes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Wolter Kroes direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Wolter Kroes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wolter Kroes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op