Eigenschappen

Prijs:
€ 5950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Wolter Kroes boeken?

Wolter Kroes BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Wolter Kroes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wolter Kroes plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Wolter Kroes

Deze zanger kreeg op zes-jarige leeftijd drumles en op zijn vijftiende begon hij met zanglessen. In 1988 won hij een talentenjacht in een discotheek in Wormerveer en in 1989 kwam zijn debuutsingle ‘Ik Mis Je Elke Dag Een Beetje Meer’ uit. Het nummer ‘Laat Me Los’ in 1995 werd zijn eerste hit en betekende zijn grote doorbraak.

Ook ‘Bolero,’ ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen,’ ‘Niet Normaal’ en het EK-lied ‘Viva Hollandia’ werden grote hits. Kroes heeft in 2004 gezongen op de begravenis van André Hazes.

In 2011 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ In 2014 nam hij het nummer ‘Ik Ben Je Prooi’ opnieuw op met Isabella Smit uit het televisieprogramma ‘Utopia.’

Bekijk optreden van Wolter Kroes

Vragen over het boeken van Wolter Kroes?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wolter Kroes aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op