Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Willie Wartaal boeken?

Willie Wartaal werd bekend als lid van ‘De Jeugd Van Tegenwoordig.’ Hij heeft Curaçaose ouders en werd geboren in Zeeland. Hij groeide met zijn moeder, broertje en zusje op in Amsterdam.

In 2005 werd hij lid van de groep ‘De Jeugd Van Tegenwoordig’ die meteen bekend werd door de hit ‘Watskeburt?!’ In datzelfde jaar kwam hun debuutalbum uit. Zijn eerste solohit was ‘Wat Wil Je Doen, Dan?’

Er volgden nog meer hits, zoals ‘Dom, Lomp en Famous’ en ‘Konijntje.’ In 2019 kwam zijn eerste soloalbum uit.

Gage op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Willie Wartaal is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Willie Wartaal is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Willie Wartaal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willie Wartaal plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Willie Wartaal

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Willie Wartaal te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Willie Wartaal wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Willie Wartaal haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Willie Wartaal online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Willie Wartaal boeken

Bent u benieuwd hoe u Willie Wartaal kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Willie Wartaal direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Willie Wartaal?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Willie Wartaal aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op