Eigenschappen

Prijs:
€ 495
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Willem de Wijs boeken?

BijZijn is Meemaken!

Eigenlijk is een biografie niet nodig, het is heel simpel… Boek je DJ Willem de Wijs? Dan weet je het zeker: maximale FEEST-CHAOS, voor minder gaat ’ie niet! Vol enthousiasme wordt ieder café, feesttent of festival vakkundig verbouwd.

Maximale Feestchaos!

Wil je toch weten wie Willem de Wijs is? Speciaal voor jou hebben we een biografie geschreven! Willem de Wijs is een begrip bij feestvierend Nederland en ver daarbuiten, hij is niet voor niets 3x uitgeroepen tot beste feest DJ van Nederland. Onlangs ontving Willem de Wijs opnieuw de Party Award in de categorie: Populairste Party DJ van Nederland!

Willem de Wijs is bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en natuurlijk van zijn eigen evenement: Het Feestpaleis van Willem de Wijs. Ook in het buitenland knalt Willem door de speakers. Iedere zomer laat hij feestvierende vakantiegangers een onvergetelijke vakantie beleven. In de winter zet hij de skihutten op z’n kop tijdens de gezelligste après ski party’s.

Tijdens een set van Willem gaan muziekstijlen van links naar rechts en komen ze in sneltreinvaart voorbij. Meezingen gegarandeerd! Zoals Willem zelf altijd zegt: “Bijzijn is meemaken!”

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Willem de Wijs is € 495. Deze gage voor het inhuren van Willem de Wijs is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Willem de Wijs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Willem de Wijs plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Willem de Wijs

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Willem de Wijs te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Willem de Wijs wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Willem de Wijs haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Willem de Wijs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Willem de Wijs boeken

Bent u benieuwd hoe u Willem de Wijs kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Willem de Wijs direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Willem de Wijs?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Willem de Wijs aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op