Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
45-60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Wibi Soerjadi (piano) boeken?

Wibi Soerjadi (piano) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Wibi Soerjadi (piano) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wibi Soerjadi (piano) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Wibi Soerjadi (piano)

Meesterpianist Wibi Soerjadi (1970) studeerde op vroege leeftijd met een tien af aan het Sweelinck Conservatorium. De logische gevolgen waren nationale en internationale prijzen, koninklijke onderscheidingen, uitverkochte concerten in binnen- en buitenland en meervoudig met goud en platina bekroonde cd’s en dvd’s.

Wibi Soerjadi is op elke geschikte locatie in Nederland te boeken voor unieke besloten concerten en (bedrijfs)evenementen. De optreedtijd kan in overleg worden vastgesteld; van een kort en krachtig intermezzo tijdens opening of finale, tot een luisterconcert van een uur.

De omstandigheden op locatie dienen wel passend te zijn, d.w.z. zittend- en luisterend publiek (luisterconcert).
Uiteraard dient een goed gestemde vleugel (volgens bepaalde specificaties) aanwezig te zijn.

Combinatie-optredens met andere artiesten zijn bespreekbaar, doch zeldzaam (Wibi met Dj, Wibi met De ZandTovenaar, etc.).


Bekijk optreden van Wibi Soerjadi (piano)

Vragen over het boeken van Wibi Soerjadi (piano)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wibi Soerjadi (piano) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op