Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
45-60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Wibi Soerjadi (piano) boeken?

Meesterpianist Wibi Soerjadi (1970) studeerde op vroege leeftijd met een tien af aan het Sweelinck Conservatorium. De logische gevolgen waren nationale en internationale prijzen, koninklijke onderscheidingen, uitverkochte concerten in binnen- en buitenland en meervoudig met goud en platina bekroonde cd’s en dvd’s.

Wibi Soerjadi is op elke geschikte locatie in Nederland te boeken voor unieke besloten concerten en (bedrijfs)evenementen. De optreedtijd kan in overleg worden vastgesteld; van een kort en krachtig intermezzo tijdens opening of finale, tot een luisterconcert van een uur.

De omstandigheden op locatie dienen wel passend te zijn, d.w.z. zittend- en luisterend publiek (luisterconcert).
Uiteraard dient een goed gestemde vleugel (volgens bepaalde specificaties) aanwezig te zijn.

Combinatie-optredens met andere artiesten zijn bespreekbaar, doch zeldzaam (Wibi met Dj, Wibi met De ZandTovenaar, etc.).

Gage op aanvraag

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Wibi Soerjadi (piano) is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Wibi Soerjadi (piano) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Wibi Soerjadi (piano) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wibi Soerjadi (piano) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Wibi Soerjadi (piano)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wibi Soerjadi (piano) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wibi Soerjadi (piano) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Wibi Soerjadi (piano) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Wibi Soerjadi (piano) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wibi Soerjadi (piano) boeken

Bent u benieuwd hoe u Wibi Soerjadi (piano) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Wibi Soerjadi (piano) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Wibi Soerjadi (piano)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wibi Soerjadi (piano) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op