Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Wesley Klein boeken?

Wesley Klein BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Wesley Klein ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wesley Klein plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Wesley Klein

Deze Leidse zanger begon op zijn vijftiende met zingen. In 2007 nam hij zijn eerste single ‘Adios My Love’ op, een jaar later gevolgd door ‘Feest Van De Liefde.’ In 2009 deed Wesley mee aan Popstars en behaalde de winst.

In 2014 begon hij samen met Danny Froger en Danny Nicolay ‘Gents’ en de eerste single ‘Dans En Zing’ werd een groot succes. Ook solo zat hij niet stil: ‘Waarom Dans Je Niet Met Mij’ en ‘Mooier Dan Mooi’ (samen met Monique Smit) werden grote hits. 

Bekijk optreden van Wesley Klein

Vragen over het boeken van Wesley Klein?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wesley Klein aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op