Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / A-set
Vraag offerte aan

Wesley Klein boeken?

Deze Leidse zanger begon op zijn vijftiende met zingen. In 2007 nam hij zijn eerste single ‘Adios My Love’ op, een jaar later gevolgd door ‘Feest Van De Liefde.’ In 2009 deed Wesley mee aan Popstars en behaalde de winst.

In 2014 begon hij samen met Danny Froger en Danny Nicolay ‘Gents’ en de eerste single ‘Dans En Zing’ werd een groot succes. Ook solo zat hij niet stil: ‘Waarom Dans Je Niet Met Mij’ en ‘Mooier Dan Mooi’ (samen met Monique Smit) werden grote hits. 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Wesley Klein is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Wesley Klein is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Wesley Klein ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Wesley Klein plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Wesley Klein

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wesley Klein te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wesley Klein wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Wesley Klein haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Wesley Klein online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wesley Klein boeken

Bent u benieuwd hoe u Wesley Klein kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Wesley Klein direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Wesley Klein?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Wesley Klein aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op