Eigenschappen

Prijs:
€ 15000
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Waylon boeken?

Deze zanger was al van jongs af aan geïnspireerd door countrymuziek en drumde in de band West Virginian Railroad. IN 2001 woonde en werkte hij een jaar in de VS. Nadat hij was teruggekeerd uit de VS ging hij weer bij bands zingen.

In 2005 nam hij samen met Rachel Kramer deel aan de voorronde van het Nationaal Songfestival met het nummer ‘Leven Als Een Beest.’

In 2008 deed Waylon mee aan het eerste seizoen van Holland’s Got Talent, waar hij het tot de finale wist te schoppen. Zijn eerste single ‘Wicked Way’ werd een grote hit.

In 2014 had Waylon de eer om samen met zangeres Ilse de Lange deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival.

In 2018 deed hij als soloartiest mee aan het Songfestival. Waylon is coach bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Waylon is alleen te boeken met liveband voor besloten optredens.

Prijs ter indicatie

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Waylon is € 15000. Deze gage voor het inhuren van Waylon is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Waylon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Waylon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Waylon

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Waylon te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Waylon wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Waylon haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Waylon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Waylon boeken

Bent u benieuwd hoe u Waylon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Waylon direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Waylon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Waylon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op