Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Waylon boeken?

Waylon BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Waylon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Waylon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Waylon

Deze zanger was al van jongs af aan geïnspireerd door countrymuziek en drumde in de band West Virginian Railroad. IN 2001 woonde en werkte hij een jaar in de VS. Nadat hij was teruggekeerd uit de VS ging hij weer bij bands zingen.

In 2005 nam hij samen met Rachel Kramer deel aan de voorronde van het Nationaal Songfestival met het nummer ‘Leven Als Een Beest.’

In 2008 deed Waylon mee aan het eerste seizoen van Holland’s Got Talent, waar hij het tot de finale wist te schoppen. Zijn eerste single ‘Wicked Way’ werd een grote hit.

In 2014 had Waylon de eer om samen met zangeres Ilse de Lange deel te nemen aan het Eurovisie Songfestival.

In 2018 deed hij als soloartiest mee aan het Songfestival. Waylon is coach bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

Waylon is alleen te boeken met liveband voor besloten optredens.

Bekijk optreden van Waylon

Vragen over het boeken van Waylon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Waylon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op