Eigenschappen

Prijs:
€ 2675
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 500 personen
Vraag offerte aan

Vinchenzo boeken?

Vinchenzo werd in 2017 bekend door zijn deelname aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ waar hij derde werd.

Hij deed in 2010 al mee aan ‘My Name Is Michael’ en in 2012 aan ‘The Voice Kids.’ Hij bracht o.a. de singles ‘Steady Love,’ ‘Daily’ en ‘Headphone’ uit.

In 2019 deed hij mee aan ‘Dance Dance Dance.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Vinchenzo is € 2675. Deze gage voor het inhuren van Vinchenzo is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Vinchenzo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vinchenzo plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Vinchenzo

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Vinchenzo te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Vinchenzo wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Vinchenzo haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Vinchenzo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Vinchenzo boeken

Bent u benieuwd hoe u Vinchenzo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Vinchenzo direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Vinchenzo?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Vinchenzo aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op