Eigenschappen

Prijs:
€ 7995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / B-set
Vraag offerte aan

Vengaboys boeken?

Vengaboys BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Vengaboys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vengaboys plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Vengaboys

Vengaboys zijn terug en 'hotter' dan ooit. Sinds hun wereldwijde terugkeer in 2009 naar internationale podia, zijn de boekingen voor hun non-stop wereldtournee met 20% gestegen. Het resultaat is een verbazingwekkende 150 grote shows per jaar met veel aanvragen voor retourboekingen.

De Vengaboys Live Experience toont hun multiplatinum-hits Up & Down, Kiss (When The sun Don't Shine), We Like To Party !, Uncle John From Jamaica, Boom, Boom, Boom, Boom !!, We’re Going To Ibiza!, en Shalala Lala, samen met actuele Top-40 partyhits die regelmatig aan de mix worden toegevoegd.

De originele leden van de Vengaboys zijn een 'feestmachine' en weten absoluut hoe ze het feest kunnen laten draaien op basis van krankzinnige outfits, live zang en spectaculaire beelden voor een avond vol plezier!

De Vengaboys leveren een 100% tevredenheids gegarandeerde live show, waarbij ze altijd beloven het dak af te blazen voor het publiek, waar ze ook optreden!

Bekijk optreden van Vengaboys

Vragen over het boeken van Vengaboys?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Vengaboys aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op