Eigenschappen

Prijs:
€ 9500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / B-set
Vraag offerte aan

Vengaboys boeken?

Vengaboys zijn terug en 'hotter' dan ooit. Sinds hun wereldwijde terugkeer in 2009 naar internationale podia, zijn de boekingen voor hun non-stop wereldtournee met 20% gestegen. Het resultaat is een verbazingwekkende 150 grote shows per jaar met veel aanvragen voor retourboekingen.

De Vengaboys Live Experience toont hun multiplatinum-hits Up & Down, Kiss (When The sun Don't Shine), We Like To Party !, Uncle John From Jamaica, Boom, Boom, Boom, Boom !!, We’re Going To Ibiza!, en Shalala Lala, samen met actuele Top-40 partyhits die regelmatig aan de mix worden toegevoegd.

De originele leden van de Vengaboys zijn een 'feestmachine' en weten absoluut hoe ze het feest kunnen laten draaien op basis van krankzinnige outfits, live zang en spectaculaire beelden voor een avond vol plezier!

De Vengaboys leveren een 100% tevredenheids gegarandeerde live show, waarbij ze altijd beloven het dak af te blazen voor het publiek, waar ze ook optreden!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Vengaboys is € 9500. Deze gage voor het inhuren van Vengaboys is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Vengaboys ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Vengaboys plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Vengaboys

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Vengaboys te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Vengaboys wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Vengaboys haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Vengaboys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Vengaboys boeken

Bent u benieuwd hoe u Vengaboys kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Vengaboys direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Vengaboys?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Vengaboys aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op