Eigenschappen

Prijs:
€ 12500
Tijdsduur:
40 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Veldhuis & Kemper boeken?

Veldhuis & Kemper BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Veldhuis & Kemper ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Veldhuis & Kemper plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Veldhuis & Kemper

Dit cabaret- en muziekduo bestaat uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Het duo is in 1997 bij elkaar gekomen. In 1999 werden ze tweede op het Camerettenfestival. In 2002 hadden ze hun eerste avondvullende cabaret-programma en het finalenummer ‘Ik Wou Dat Ik Jou Was’ werd een grote hit. In 2003 kwam hun debuutalbum uit.

Veldhuis & Kemper zijn te boeken met een show op maat op uitsluitend besloten evenementen zoals bedrijfs,- en personeelsfeesten.

Bekijk optreden van Veldhuis & Kemper

Vragen over het boeken van Veldhuis & Kemper?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Veldhuis & Kemper aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op