Eigenschappen

Prijs:
€ 12500
Tijdsduur:
40 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Veldhuis & Kemper boeken?

Dit cabaret- en muziekduo bestaat uit Remco Veldhuis en Richard Kemper. Het duo is in 1997 bij elkaar gekomen. In 1999 werden ze tweede op het Camerettenfestival. In 2002 hadden ze hun eerste avondvullende cabaret-programma en het finalenummer ‘Ik Wou Dat Ik Jou Was’ werd een grote hit. In 2003 kwam hun debuutalbum uit.

Veldhuis & Kemper zijn te boeken met een show op maat op uitsluitend besloten evenementen zoals bedrijfs,- en personeelsfeesten.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Veldhuis & Kemper is € 12500. Deze gage voor het inhuren van Veldhuis & Kemper is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Veldhuis & Kemper ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Veldhuis & Kemper plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Veldhuis & Kemper

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Veldhuis & Kemper te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Veldhuis & Kemper wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Veldhuis & Kemper haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Veldhuis & Kemper online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Veldhuis & Kemper boeken

Bent u benieuwd hoe u Veldhuis & Kemper kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Veldhuis & Kemper direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Veldhuis & Kemper?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Veldhuis & Kemper aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op