Eigenschappen

Prijs:
€ 13750
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

VanVelzen boeken?

Bij Roel van Velzen thuis waren er altijd muziekinstrumenten in de buurt omdat zijn vader ook muzikant was. Op de middelbare school zat Roel in verschillende schoolbandjes en componeerde jaarlijks de kerstmusical. Hij sloot zich aan bij ‘Crazy Pianos.’

Tussen 2002 en 2005 zat hij bij een improvisatietheatergroep. Zijn eerste single ‘Baby Get Higher’ werd een grote hit. Ook ‘Burn, Burn’ werd een grote hit. VanVelzen werd de huisband van het populaire TV-programma 'De Wereld Draait Door'. Hij schreef ook de titelsong voor de film ‘Soof.’

Roel van Velzen was coach bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’ Hij was ook de bedenker van de omdraaiende stoelen (blind auditions) in het programma. 

In 2016 was hij jurylid bij het televisieprogramma ‘It Takes 2.’

IN 2017 kreeg van Velzen de eer om de rol van Judas te vertolken tijdens de Passion. IN 2018 zat hij in de jury bij het televisieprogramma ‘The Talent Project.’

Roel is groot fan van de band 'Queen' en speelt graag (op verzoek) enkele nummers van de band in zijn set.

Roel Van Velzen is alleen te boeken met liveband.

Vanaf prijs €13.750 (incl. monitorset)
Bedrijfsfeesten: prijs op aanvraag

De prijs (richtprijs) voor het boeken van VanVelzen is € 13750. Deze gage voor het inhuren van VanVelzen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van VanVelzen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van VanVelzen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van VanVelzen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om VanVelzen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u VanVelzen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met VanVelzen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u VanVelzen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

VanVelzen boeken

Bent u benieuwd hoe u VanVelzen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

VanVelzen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van VanVelzen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte VanVelzen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op