Eigenschappen

Prijs:
€ 14950
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Van Dik Hout boeken?

Van Dik Hout ontstond in 1985 op een school in Den Helder waar schoolvrienden een band oprichtten. Het repertoire bestond eerst uit covers van o.a The Rolling Stones en The Eagles.

Rond 1990 schakelde de band over naar Nederlandstalige muziek en begonnen ze met het maken van hun eigen muziek. Het nummer ‘Stil In Mij’ betekende de nationale doorbraak van de band.

Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt.’ In 1999 vormden ze een gelegenheidsformatie met Acda en de Munnik (De Poema’s) waarmee ze hits scoorden als ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil.’

Gage ter indicatie, vanaf €14.950 excl. BTW/BUMA/Rider

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Van Dik Hout is € 14950. Deze gage voor het inhuren van Van Dik Hout is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Van Dik Hout ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Van Dik Hout plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Van Dik Hout

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Van Dik Hout te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Van Dik Hout wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Van Dik Hout haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Van Dik Hout online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Van Dik Hout boeken

Bent u benieuwd hoe u Van Dik Hout kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Van Dik Hout direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Van Dik Hout?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Van Dik Hout aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op