Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Van Dik Hout boeken?

Van Dik Hout BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Van Dik Hout ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Van Dik Hout plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Van Dik Hout

Van Dik Hout ontstond in 1985 op een school in Den Helder waar schoolvrienden een band oprichtten. Het repertoire bestond eerst uit covers van o.a The Rolling Stones en The Eagles.

Rond 1990 schakelde de band over naar Nederlandstalige muziek en begonnen ze met het maken van hun eigen muziek. Het nummer ‘Stil In Mij’ betekende de nationale doorbraak van de band.

Er volgden nog meer hits, waaronder ‘Tot Jij Mijn Liefde Voelt.’ In 1999 vormden ze een gelegenheidsformatie met Acda en de Munnik (De Poema’s) waarmee ze hits scoorden als ‘Mijn Houten Hart’ en ‘Zij Maakt Het Verschil.’

Bekijk optreden van Van Dik Hout

Vragen over het boeken van Van Dik Hout?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Van Dik Hout aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op