Eigenschappen

Prijs:
€ 3295
Tijdsduur:
3x 45 minuten
Geluid:
tot 800 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Unite boeken?

Met de fijnste hits, de hardste beats en de beste feestnummers, verpakt in geweldige medleys, zet UNITE iedere tent op z’n kop. Je ontkomt er niet aan; je moet bewegen! 
Want door de aanstekelijke energie van de 5 leden van UNITE krijgt iedereen zin om te feesten. UNITE maakt van ieder event, hét feest van het jaar!

Het dynamische front is een lust voor het oog. Een prachtige zangeres die je raakt met haar mooie stem, een zanger met de looks alsof hij komt uit een Boy-Band komt, pakt je in met zijn zwoele stem. De combinatie met een rockende gitarist, een rappende bassist en een drummer die beats brengt, is “de kers op de taart”. 

Doordacht en alles klopt, van voor tot achter en van links naar rechts! 
Gewapend met de fijnste medleys brengt de band een repertoire waarmee iedereen in het publiek geraakt wordt. UNITE coverband boeken op jouw evenement? Daar krijg je absoluut geen spijt van!

Hits van nu, classics of Nederlandstalig, UNITE geeft alles. 
De band heeft maar één doel en dat is jouw feest tot “the best party ever” maken!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Unite is € 3295. Deze gage voor het inhuren van Unite is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Unite ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Unite plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Unite

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Unite te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Unite wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Unite haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Unite online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Unite boeken

Bent u benieuwd hoe u Unite kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Unite direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Unite?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Unite aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op