Eigenschappen

Prijs:
€ 1950
Tijdsduur:
1x 90 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

U2 By In The Name Of boeken?

U2 By In The Name Of BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van U2 By In The Name Of ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van U2 By In The Name Of plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over U2 By In The Name Of

U2 By In The Name Of bestaat uit vier topmuzikanten die met dezelfde passie en vuur de nummers van U2 ten gehore brengen. Net als U2 geeft deze band elk optreden alles alsof het haar laatste is.

Inmiddels heeft de band al veel optredens gedaan in zalen en op festivals. Tijdens een optreden van IN The Name Of voel en beleef je U2. De band zorgt voor een aanstekelijk muzikaal avontuur en geniet zichtbaar van de enorme interactie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat.

Laat je meevoeren door deze beleving waarin hits als ‘With Or Without You’ en ‘Where The Streets Have No Name’ voorbijkomen.

In 2022 deed de band mee aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’

Bekijk optreden van U2 By In The Name Of

Vragen over het boeken van U2 By In The Name Of?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte U2 By In The Name Of aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op