Eigenschappen

Prijs:
€ 1950
Tijdsduur:
1x 90 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

U2 By In The Name Of boeken?

U2 By In The Name Of bestaat uit vier topmuzikanten die met dezelfde passie en vuur de nummers van U2 ten gehore brengen. Net als U2 geeft deze band elk optreden alles alsof het haar laatste is.

Inmiddels heeft de band al veel optredens gedaan in zalen en op festivals. Tijdens een optreden van IN The Name Of voel en beleef je U2. De band zorgt voor een aanstekelijk muzikaal avontuur en geniet zichtbaar van de enorme interactie met het publiek die tijdens elk optreden ontstaat.

Laat je meevoeren door deze beleving waarin hits als ‘With Or Without You’ en ‘Where The Streets Have No Name’ voorbijkomen.

In 2022 deed de band mee aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van U2 By In The Name Of is € 1950. Deze gage voor het inhuren van U2 By In The Name Of is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van U2 By In The Name Of ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van U2 By In The Name Of plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van U2 By In The Name Of

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om U2 By In The Name Of te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u U2 By In The Name Of wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met U2 By In The Name Of haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u U2 By In The Name Of online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

U2 By In The Name Of boeken

Bent u benieuwd hoe u U2 By In The Name Of kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

U2 By In The Name Of direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van U2 By In The Name Of?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte U2 By In The Name Of aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op