Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Typhoon boeken?

Rapper/zanger Typhoon komt uit een muzikale familie. Zijn vader speelde gitaar en saxofoon, zijn moeder zong bij een koor, zijn broers rappen en zijn zus zingt.

Typhoon begon op zijn vijftiende met rappen in de groep ‘Rudeteenz.’ Hij werkte ook vaak mee aan albums van andere artiesten en was lid van verschillende formaties.

In 2004 won hij de Grote Prijs van Nederland in de categorie R&B/Hiphop. Zijn debuutalbum kwam in 2007 uit. In 2014 volgde nog een album.

Hits van Typhoon zijn onder andere ‘Hemel Valt,’ ‘Van De Regen Naar De Zon’ en ‘Niet Weglopen.’


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Typhoon is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Typhoon is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Typhoon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Typhoon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Typhoon

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Typhoon te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Typhoon wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Typhoon haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Typhoon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Typhoon boeken

Bent u benieuwd hoe u Typhoon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Typhoon direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Typhoon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Typhoon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op