Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Typhoon boeken?

Typhoon BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Typhoon ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Typhoon plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Typhoon

Rapper/zanger Typhoon komt uit een muzikale familie. Zijn vader speelde gitaar en saxofoon, zijn moeder zong bij een koor, zijn broers rappen en zijn zus zingt.

Typhoon begon op zijn vijftiende met rappen in de groep ‘Rudeteenz.’ Hij werkte ook vaak mee aan albums van andere artiesten en was lid van verschillende formaties.

In 2004 won hij de Grote Prijs van Nederland in de categorie R&B/Hiphop. Zijn debuutalbum kwam in 2007 uit. In 2014 volgde nog een album.

Hits van Typhoon zijn onder andere ‘Hemel Valt,’ ‘Van De Regen Naar De Zon’ en ‘Niet Weglopen.’

Bekijk optreden van Typhoon

Vragen over het boeken van Typhoon?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Typhoon aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op