Eigenschappen

Prijs:
€ 950
Tijdsduur:
2x30 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Twips! boeken?

Twips! BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Twips! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Twips! plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Twips!

Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig en speelt op authenthieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire. Rihanna, Avicii, Adele, Robbie Williams, Britney Spears, Caro Emerald,Twips ze kunnen allemaal langskomen, maar dan wel in een spetterend nieuw jasje. Up-tempo verandert in cool jazz, een nummer dat u kent als ballad is nu rockabilly, de lyrics zijn opeens in het Nederlands, een brave evergreen is veranderd in een vette parodie: het Nederlandse antwoord op acts als Ben l’oncle Soul en The Baseballs!

Met dit verschil: Twips! heeft het enorme repertoire achter de hand waarmee de heren al sinds jaar en dag door het land trekken, van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen of romatische serenades. Heeft u een verzoekje? Zegt u het maar! Franse chansons, Cubaanse bolero’s, Ierse drankliederen, Rotterdamse óf juist Amsterdamse meezingers, u kunt het zo gek niet verzinnen of de heren spelen het à la minute voor u.

Door het uitgebreide repertoire is Twips! ook een uitstekende act voor Internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans, Duits of Spaanstalig publiek draait Twips! z’n hand niet om.

Bekijk optreden van Twips!

Vragen over het boeken van Twips! ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Twips! aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op