Eigenschappen

Prijs:
€ 950
Tijdsduur:
2x30 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Twips! boeken?

Twips! is vrolijk, onstuimig en gezellig en speelt op authenthieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire. Rihanna, Avicii, Adele, Robbie Williams, Britney Spears, Caro Emerald,Twips ze kunnen allemaal langskomen, maar dan wel in een spetterend nieuw jasje. Up-tempo verandert in cool jazz, een nummer dat u kent als ballad is nu rockabilly, de lyrics zijn opeens in het Nederlands, een brave evergreen is veranderd in een vette parodie: het Nederlandse antwoord op acts als Ben l’oncle Soul en The Baseballs!

Met dit verschil: Twips! heeft het enorme repertoire achter de hand waarmee de heren al sinds jaar en dag door het land trekken, van enthousiaste meezingers tot sappige smartlappen of romatische serenades. Heeft u een verzoekje? Zegt u het maar! Franse chansons, Cubaanse bolero’s, Ierse drankliederen, Rotterdamse óf juist Amsterdamse meezingers, u kunt het zo gek niet verzinnen of de heren spelen het à la minute voor u.

Door het uitgebreide repertoire is Twips! ook een uitstekende act voor Internationale gelegenheden. Voor een Engels-, Frans, Duits of Spaanstalig publiek draait Twips! z’n hand niet om.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Twips! is € 950. Deze gage voor het inhuren van Twips! is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Twips! ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Twips! plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Twips!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Twips! te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Twips! wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Twips! haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Twips! online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Twips! boeken

Bent u benieuwd hoe u Twips! kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Twips! direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Twips! ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Twips! aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op