Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / B-set
Vraag offerte aan

Twenty 4 Seven boeken?

Twenty 4 Seven kende door de jaren heen verschillende vocalisten en rappers. Tijdens hun act komen al hun jaren 90-hits voorbij. Ze verzorgden de afgelopen jaren optredens in binnen- en buitenland. Twenty 4 Seven is in twee verschillende formaties te boeken.

De groep werd in 1989 opgericht door Ruud van Rijen om nieuw talent een kans te geven en door te laten breken. ‘I Can’t Stand It’ werd een megahit in Spanje en Italië. Een half jaar later werd het nummer opnieuw uitgebracht in Duitsland en dit betekende hun definitieve doorbraak in Europa.

De formule van het combineren van een rapper met een zangeres werd later in de dancemuziek veel gebruikt door andere acts. Het nummer ‘Slave To The Music’ werd in 1993 een wereldhit.

Er volgden nog meer hits waaronder ‘Is It Love,’ ‘Take Me Away’ en ‘We Are The World. In 2009 ging de groep weer het podium op voor optredens op jaren 90-evenementen met Lianne van Groen en Sharon Doorson als zangeressen. Deze zangeressen werden bekend door Popstars waar ze in de meidengroep ‘Raffish’ terechtkwamen.

Gage Twenty 4 Seven i.c.m. Nance, Jacks&Hanks op aanvraag.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Twenty 4 Seven is € 4995. Deze gage voor het inhuren van Twenty 4 Seven is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Twenty 4 Seven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Twenty 4 Seven plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Twenty 4 Seven

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Twenty 4 Seven te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Twenty 4 Seven wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Twenty 4 Seven haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Twenty 4 Seven online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Twenty 4 Seven boeken

Bent u benieuwd hoe u Twenty 4 Seven kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Twenty 4 Seven direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Twenty 4 Seven?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Twenty 4 Seven aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op