Eigenschappen

Prijs:
€ 3475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / B-set
Vraag offerte aan

Twenty 4 Seven boeken?

Twenty 4 Seven BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Twenty 4 Seven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Twenty 4 Seven plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Twenty 4 Seven

Twenty 4 Seven kende door de jaren heen verschillende vocalisten en rappers. Tijdens hun act komen al hun jaren 90-hits voorbij. Ze verzorgden de afgelopen jaren optredens in binnen- en buitenland. Twenty 4 Seven is in twee verschillende formaties te boeken.

De groep werd in 1989 opgericht door Ruud van Rijen om nieuw talent een kans te geven en door te laten breken. ‘I Can’t Stand It’ werd een megahit in Spanje en Italië. Een half jaar later werd het nummer opnieuw uitgebracht in Duitsland en dit betekende hun definitieve doorbraak in Europa.

De formule van het combineren van een rapper met een zangeres werd later in de dancemuziek veel gebruikt door andere acts. Het nummer ‘Slave To The Music’ werd in 1993 een wereldhit.

Er volgden nog meer hits waaronder ‘Is It Love,’ ‘Take Me Away’ en ‘We Are The World. In 2009 ging de groep weer het podium op voor optredens op jaren 90-evenementen met Lianne van Groen en Sharon Doorson als zangeressen. Deze zangeressen werden bekend door Popstars waar ze in de meidengroep ‘Raffish’ terechtkwamen.

Bekijk optreden van Twenty 4 Seven

Vragen over het boeken van Twenty 4 Seven?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Twenty 4 Seven aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op