Eigenschappen

Prijs:
€ 675
Tijdsduur:
180 minuten
Geluid:
Geluid tot 100 personen
Vraag offerte aan

Top 40 Pop Quiz boeken?

Test nu jouw muziek kennis met de enige echte TOP 40 Popquiz!

De Top 40 Popquiz is een 3 uur durende quiz waar het publiek centraal staat. In de quiz zie je op grote schermen leuke fragmenten uit de Top 40 van de afgelopen 50 Jaar, het publiek moet dan raden om welk liedje of fragment het gaat, interactie en gezelligheid staat voorop !

In 3 rondes word er gewerkt naar een finale waar de winnaar of winnares met een leuke Top 40 prijs naar huis gaat, de Top 40 Popquiz is een hele leuke avond uit voor vriendinnen groepen, gezinnen, personeel kortom voor iedereen die een ‘beetje’ kennis van Top 40 muziek heeft !

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Top 40 Pop Quiz is € 675. Deze gage voor het inhuren van Top 40 Pop Quiz is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Top 40 Pop Quiz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Top 40 Pop Quiz plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Top 40 Pop Quiz

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Top 40 Pop Quiz te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Top 40 Pop Quiz wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Top 40 Pop Quiz haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Top 40 Pop Quiz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Top 40 Pop Quiz boeken

Bent u benieuwd hoe u Top 40 Pop Quiz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Top 40 Pop Quiz direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Top 40 Pop Quiz?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Top 40 Pop Quiz aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op