Eigenschappen

Prijs:
€ 675
Tijdsduur:
180 minuten
Geluid:
Geluid tot 100 personen
Vraag offerte aan

Top 40 Pop Quiz boeken?

Top 40 Pop Quiz BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Top 40 Pop Quiz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Top 40 Pop Quiz plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Top 40 Pop Quiz

Test nu jouw muziek kennis met de enige echte TOP 40 Popquiz!

De Top 40 Popquiz is een 3 uur durende quiz waar het publiek centraal staat. In de quiz zie je op grote schermen leuke fragmenten uit de Top 40 van de afgelopen 50 Jaar, het publiek moet dan raden om welk liedje of fragment het gaat, interactie en gezelligheid staat voorop !

In 3 rondes word er gewerkt naar een finale waar de winnaar of winnares met een leuke Top 40 prijs naar huis gaat, de Top 40 Popquiz is een hele leuke avond uit voor vriendinnen groepen, gezinnen, personeel kortom voor iedereen die een ‘beetje’ kennis van Top 40 muziek heeft !

Bekijk optreden van Top 40 Pop Quiz

Vragen over het boeken van Top 40 Pop Quiz?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Top 40 Pop Quiz aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op