Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
240 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Top 40 PLUS boeken?

De Top 40 Plus show is een interactieve video show met de hits uit de 80’s 90’s en Zeroes. Tijdens deze show herleef je weer de grootste hits uit deze periode. Hét antwoord op de steeds groter wordende groep 40-ers die een leuke avond uit willen.

Deze hits zijn niet alleen te horen maar ook te zien! De hits worden ondersteund met de originele videoclips uit die periode. De DJ’s hebben een zeer uitgebreide collectie van Hits en video clips bij zich.

Ook bestaat de mogelijkheid om DJ Erik de Zwart erbij te boeken. Voor een meer gage zal 'Mister Top 40' dan ook 2 uur de grootste hits uit deze periode draaien.

DJ Juri V (bekend van onder meer Radio Veronica) en (optioneel) Erik de Zwart draaien de grootste hits uit de Top 40 uit de jaren 70, 80 & 90, ondersteund door een interactieve videoclip show.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Top 40 PLUS is € 3495. Deze gage voor het inhuren van Top 40 PLUS is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Top 40 PLUS ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Top 40 PLUS plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Top 40 PLUS

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Top 40 PLUS te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Top 40 PLUS wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Top 40 PLUS haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Top 40 PLUS online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Top 40 PLUS boeken

Bent u benieuwd hoe u Top 40 PLUS kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Top 40 PLUS direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Top 40 PLUS?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Top 40 PLUS aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op