Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
240 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Top 40 PLUS boeken?

Top 40 PLUS BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Top 40 PLUS ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Top 40 PLUS plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Top 40 PLUS

De Top 40 Plus show is een interactieve video show met de hits uit de 80’s 90’s en Zeroes. Tijdens deze show herleef je weer de grootste hits uit deze periode. Hét antwoord op de steeds groter wordende groep 40-ers die een leuke avond uit willen.

Deze hits zijn niet alleen te horen maar ook te zien! De hits worden ondersteund met de originele videoclips uit die periode. De DJ’s hebben een zeer uitgebreide collectie van Hits en video clips bij zich.

Ook bestaat de mogelijkheid om DJ Erik de Zwart erbij te boeken. Voor een meer gage zal 'Mister Top 40' dan ook 2 uur de grootste hits uit deze periode draaien.

DJ Juri V (bekend van onder meer Radio Veronica) en (optioneel) Erik de Zwart draaien de grootste hits uit de Top 40 uit de jaren 70, 80 & 90, ondersteund door een interactieve videoclip show.

Bekijk optreden van Top 40 PLUS

Vragen over het boeken van Top 40 PLUS?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Top 40 PLUS aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op