Eigenschappen

Prijs:
€ 2475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Tommie Christiaan boeken?

Deze zanger is de oudste van twee kinderen. Zijn ouders scheidden toen hij vier jaar oud was. Toen hij veertien was overleed zijn stiefvader. Hij woon de zeventien jaar in Alkmaar, daarna verhuisde hij naar Amsterdam. Hij volgde een dansopleiding aan de dansacademie van Lucia Marthas en kreeg zanglessen.

Tussen 2000 en 2006 speelde hij in amateurproducties van ´Cosmo´ in Alkmaar. Op televisie werkte hij als danser o.a. mee aan het Musical Awards Gala en Musicals In Ahoy.

Hij kreeg een ensemblerol in ´Durty Dancing´ en speelde de hoofdrol van Troy in ‘High School Musical.’ Ook speelde hij in ‘Love Me Tender,’ ‘Zorro,’ ‘The Little Mermaid,’ ‘Jezus Christ Superstar,’ ‘Grease,‘ ‘Hair’ en ‘On Your Feed.’

Ook speelde hij in films waaronder in de verfilming van ‘Afblijven’ een boek van Carry Slee. In 2015 deed hij mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

In 2017 deed hij mee aan ‘De Beste zangers.’ In 2018 mocht Christiaan de rol van Jezus vertolken tijdens The Passion. In 2018 zat hij in de vakjury van het Junior Songfestival. Ook won hij de ‘Weet Ik Veel’ en ‘Dancing On Ice.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Tommie Christiaan is € 2475. Deze gage voor het inhuren van Tommie Christiaan is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Tommie Christiaan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tommie Christiaan plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Tommie Christiaan

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tommie Christiaan te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tommie Christiaan wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Tommie Christiaan haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Tommie Christiaan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tommie Christiaan boeken

Bent u benieuwd hoe u Tommie Christiaan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Tommie Christiaan direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Tommie Christiaan?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tommie Christiaan aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op