Eigenschappen

Prijs:
€ 1975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 350 personen
Vraag offerte aan

Tjindjara boeken?

Tjindjara zong en danste al vanaf de dag dat ze kon lopen. Ze ging op ballet en op elfjarige leeftijd ging ze naar de dansacademie van Lucia Marthas. In 2005 deed ze op vijftienjarige leeftijd mee aan het Junior Songfestival en werd tweede.

Na haar opleiding speelde ze al snel in musicals waaronder ‘Droomvlucht’ en in 2013 deed ze mee aan X-Factor. Ze speelde rollen in ‘Dreamgirls’ en ‘The Bodyguard.’ Ook werkt ze aan haar eigen songs en heeft ze singles uitgebracht.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Tjindjara is € 1975. Deze gage voor het inhuren van Tjindjara is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Tjindjara ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tjindjara plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Tjindjara

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tjindjara te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tjindjara wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Tjindjara haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Tjindjara online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tjindjara boeken

Bent u benieuwd hoe u Tjindjara kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Tjindjara direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Tjindjara?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tjindjara aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op