Eigenschappen

Prijs:
€ 1975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 350 personen
Vraag offerte aan

Tjindjara boeken?

Tjindjara BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Tjindjara ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tjindjara plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Tjindjara

Tjindjara zong en danste al vanaf de dag dat ze kon lopen. Ze ging op ballet en op elfjarige leeftijd ging ze naar de dansacademie van Lucia Marthas. In 2005 deed ze op vijftienjarige leeftijd mee aan het Junior Songfestival en werd tweede.

Na haar opleiding speelde ze al snel in musicals waaronder ‘Droomvlucht’ en in 2013 deed ze mee aan X-Factor. Ze speelde rollen in ‘Dreamgirls’ en ‘The Bodyguard.’ Ook werkt ze aan haar eigen songs en heeft ze singles uitgebracht.

Bekijk optreden van Tjindjara

Vragen over het boeken van Tjindjara?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tjindjara aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op