Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
3x40 minuten
Geluid:
Geluid tot 800 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Tiny Little Big Band boeken?

Sharp Dressed Men Tiny Little Bigband is een acht mans formatie (zang, piano, bas, drums en een viermans blazerssectie) en is altijd ‘dressed to impress’.

De band beheerst de speel-energie van ingehouden op de achtergrond tot expressief op de voorgrond. Voor intieme gezelschappen kan de band geboekt worden zonder blazers. Welke bezetting dan ook, we staan klaar om te ‘Jitteren’ binnen 25 minuten na aankomst!

Tiny Little Bigband is ook als vier persoons formatie te boeken, met geluid tot 150 personen, voor €2395. Informeer naar de mogelijkheden!


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Tiny Little Big Band is € 3995. Deze gage voor het inhuren van Tiny Little Big Band is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Tiny Little Big Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tiny Little Big Band plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Tiny Little Big Band

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tiny Little Big Band te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tiny Little Big Band wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Tiny Little Big Band haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Tiny Little Big Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tiny Little Big Band boeken

Bent u benieuwd hoe u Tiny Little Big Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Tiny Little Big Band direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Tiny Little Big Band?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tiny Little Big Band aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op