Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
3x40 minuten
Geluid:
Geluid tot 800 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Tiny Little Big Band boeken?

Tiny Little Big Band BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Tiny Little Big Band ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tiny Little Big Band plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Tiny Little Big Band

Sharp Dressed Men Tiny Little Bigband is een acht mans formatie (zang, piano, bas, drums en een viermans blazerssectie) en is altijd ‘dressed to impress’.

De band beheerst de speel-energie van ingehouden op de achtergrond tot expressief op de voorgrond. Voor intieme gezelschappen kan de band geboekt worden zonder blazers. Welke bezetting dan ook, we staan klaar om te ‘Jitteren’ binnen 25 minuten na aankomst!

Tiny Little Bigband is ook als vier persoons formatie te boeken, met geluid tot 150 personen, voor €2395. Informeer naar de mogelijkheden!


Bekijk optreden van Tiny Little Big Band

Vragen over het boeken van Tiny Little Big Band?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tiny Little Big Band aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op