Eigenschappen

Prijs:
€ 12500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Tino Martin boeken?

Deze zanger begon op zijn veertiende met zingen in de strandtent van zijn oom en tante. Eerst immiteerde hij René Froger. In 2002 deed hij mee aan de Soundmixshow, waar hij ‘This Is The Moment’ van Froger zong en tweede werd. Ook deed hij mee aan de talentenjacht Idols.

In 2013 bracht hij het nummer ‘Doe Wat Je Wil’ uit. Hij bracht nog meer hits uit, waaronder ‘Jij Liet Me Vallen’ en ‘Later Als Ik Groter Ben.’ IN 2018 deed Tino Martin mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ en bracht het nummer ‘Zij Weet Het’ uit.

Inmiddels behoort Tino dat de absolute top van de Nederlandse artiestenwereld en verkocht hij moeiteloos het ZIGGO Dome uit. Ook organiseert hij zijn eigen stadionconcerten.

Tino is ook te boeken met zijn eigen liveband.

Gage 2022: €12.500 (besloten, tot 750 personen)
Openbare optredens (tape of live met band): Gage op aanvraag

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Tino Martin is € 12500. Deze gage voor het inhuren van Tino Martin is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Tino Martin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tino Martin plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Tino Martin

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tino Martin te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tino Martin wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Tino Martin haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Tino Martin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tino Martin boeken

Bent u benieuwd hoe u Tino Martin kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Tino Martin direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Tino Martin?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tino Martin aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op