Eigenschappen

Prijs:
€ 12500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Tino Martin boeken?

Tino Martin BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Tino Martin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tino Martin plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Tino Martin

Deze zanger begon op zijn veertiende met zingen in de strandtent van zijn oom en tante. Eerst immiteerde hij René Froger. In 2002 deed hij mee aan de Soundmixshow, waar hij ‘This Is The Moment’ van Froger zong en tweede werd. Ook deed hij mee aan de talentenjacht Idols.

In 2013 bracht hij het nummer ‘Doe Wat Je Wil’ uit. Hij bracht nog meer hits uit, waaronder ‘Jij Liet Me Vallen’ en ‘Later Als Ik Groter Ben.’ IN 2018 deed Tino Martin mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ en bracht het nummer ‘Zij Weet Het’ uit.

Inmiddels behoort Tino dat de absolute top van de Nederlandse artiestenwereld en verkocht hij moeiteloos het ZIGGO Dome uit. Ook organiseert hij zijn eigen stadionconcerten.

Tino is ook te boeken met zijn eigen liveband.

Gage 2022: €12.500 (besloten, tot 750 personen)
Openbare optredens (tape of live met band): Gage op aanvraag

Bekijk optreden van Tino Martin

Vragen over het boeken van Tino Martin?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tino Martin aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op