Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Timur Perlin boeken?

Timur Perlin was in 1992 voor het eerst te horen op de radiio bij een lokale omroep. Tijdens zijn studie journalistiek maakte hij zijn landelijke radiodebuut bij New Dance Radio. Na zijn studie werkte hij bij RTL waar hij o.a. radio maakte op Yoring FM.

Sinds 2007 had hij zijn eigen programma op KX Radio. Vanaf dat jaar werkte hij ook bij BNN waar hij een programma presenteerde op NPO Radio 1.

In 2008 kreeg hij een eigen programma op NPO 3FM waar hij daarvoor ook al achter de schermen had gewerkt en inviel. In 2016 stopte hij, maar in 2020 keerde hij terug naar 3FM.

Tussen 2017 en 2019 presenteerde hij programma’s op NPO Radio 2. Ook zat hij een keer in het glazen huis voor 3FM Serious Request waarvoor hij ook andere zaken regelde. 

Gage ter indicatie, in overleg.


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Timur Perlin is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Timur Perlin is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Timur Perlin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Timur Perlin plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Timur Perlin te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Timur Perlin wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Timur Perlin haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Timur Perlin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Timur Perlin boeken

Bent u benieuwd hoe u Timur Perlin kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Timur Perlin direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Timur Perlin?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Timur Perlin aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op