Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Timur Perlin boeken?

Timur Perlin BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Timur Perlin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Timur Perlin plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Timur Perlin

Timur Perlin was in 1992 voor het eerst te horen op de radiio bij een lokale omroep. Tijdens zijn studie journalistiek maakte hij zijn landelijke radiodebuut bij New Dance Radio. Na zijn studie werkte hij bij RTL waar hij o.a. radio maakte op Yoring FM.

Sinds 2007 had hij zijn eigen programma op KX Radio. Vanaf dat jaar werkte hij ook bij BNN waar hij een programma presenteerde op NPO Radio 1.

In 2008 kreeg hij een eigen programma op NPO 3FM waar hij daarvoor ook al achter de schermen had gewerkt en inviel. In 2016 stopte hij, maar in 2020 keerde hij terug naar 3FM.

Tussen 2017 en 2019 presenteerde hij programma’s op NPO Radio 2. Ook zat hij een keer in het glazen huis voor 3FM Serious Request waarvoor hij ook andere zaken regelde. 


Vragen over het boeken van Timur Perlin?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Timur Perlin aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op