Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Tim Knol boeken?

Tim Knol groeide op in Hoorn. Hier begon hij muziek te maken en maakte hij indruk met de band ‘Be Right Back.’ Ook nam hij solonummers op.

In 2009 besloot hij om echt solo door te gaan en zijn debuutalbum kwam uit in 2010. In 2013 richtte hij de band ‘The Miseries’ op en hun debuutalbum kwam uit in 2015.

Verder maakte Knol de titelsong voor de film ‘Koning Van Katoren’ en sprak hij een stem in voor de film ‘The Croods.’

Gage op aanvraag.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Tim Knol is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Tim Knol is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Tim Knol ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tim Knol plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Tim Knol

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tim Knol te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tim Knol wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Tim Knol haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Tim Knol online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tim Knol boeken

Bent u benieuwd hoe u Tim Knol kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Tim Knol direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Tim Knol?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tim Knol aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op