Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Thomas Berge boeken?

Thomas Berge BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Thomas Berge ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thomas Berge plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Thomas Berge

Thomas Berge nam op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single ‘Mijn Luchtballon’ op. In 2007 deed hij mee aan ‘Sterren Dansen Op Het Ijs’ en nam hij samen met Tess Gaerthé het nummer ’De Stem Van Mijn Hart’ (Nederlandstalige versie van You Are The Music In Me uit High School Musical 2) op.

Zijn single ‘Zonder Jou’ werd een grote hit en er volgde nog meer muziek. In 2008 kreeg hij zijn eigen realitysoap en was hij te zien in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden.’ In 2019 deed hij mee aan ‘Expeditie Robinson.’

Bekijk optreden van Thomas Berge

Vragen over het boeken van Thomas Berge?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Thomas Berge aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op