Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Thomas Berge boeken?

Thomas Berge nam op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single ‘Mijn Luchtballon’ op. In 2007 deed hij mee aan ‘Sterren Dansen Op Het Ijs’ en nam hij samen met Tess Gaerthé het nummer ’De Stem Van Mijn Hart’ (Nederlandstalige versie van You Are The Music In Me uit High School Musical 2) op.

Zijn single ‘Zonder Jou’ werd een grote hit en er volgde nog meer muziek. In 2008 kreeg hij zijn eigen realitysoap en was hij te zien in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden.’ In 2019 deed hij mee aan ‘Expeditie Robinson.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Thomas Berge is € 3495. Deze gage voor het inhuren van Thomas Berge is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Thomas Berge ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thomas Berge plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Thomas Berge

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thomas Berge te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thomas Berge wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Thomas Berge haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Thomas Berge online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thomas Berge boeken

Bent u benieuwd hoe u Thomas Berge kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Thomas Berge direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Thomas Berge?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Thomas Berge aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op