Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Thomas Acda boeken?

Thomas Acda is zanger en acteur en bekend van het duo ‘Acda en de Munnik'.

Hij groeide op in de Rijp in Noord-Holland. Eerst ging hij naar de toneelacademie, maar al snel stapte hij over naar de Kleinkunstacademie in Amsterdam waar hij Paul de Munnik leerde kennen.

Acda was te zien in films en televisieseries, waaronder ‘All Stars,’ ‘The Missing Link,’ ‘Alles Is Liefde,’ ‘In Oranje’ en ‘Flikken Maastricht.’

In 2015 kwam zijn eerste roman uit. Ook regisseerde hij de televisiefilm ‘Fake’ en speelde hij in 2017/2018 de hoofdrol in de musical ‘Fiddler On The Roof.’

Gage op aanvraag

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Thomas Acda is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Thomas Acda is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Thomas Acda ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thomas Acda plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Thomas Acda

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Thomas Acda te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Thomas Acda wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Thomas Acda haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Thomas Acda online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Thomas Acda boeken

Bent u benieuwd hoe u Thomas Acda kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Thomas Acda direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Thomas Acda?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Thomas Acda aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op