Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Thomas Acda boeken?

Thomas Acda BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Thomas Acda ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Thomas Acda plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Thomas Acda

Thomas Acda is zanger en acteur en bekend van het duo ‘Acda en de Munnik'.

Hij groeide op in de Rijp in Noord-Holland. Eerst ging hij naar de toneelacademie, maar al snel stapte hij over naar de Kleinkunstacademie in Amsterdam waar hij Paul de Munnik leerde kennen.

Acda was te zien in films en televisieseries, waaronder ‘All Stars,’ ‘The Missing Link,’ ‘Alles Is Liefde,’ ‘In Oranje’ en ‘Flikken Maastricht.’

In 2015 kwam zijn eerste roman uit. Ook regisseerde hij de televisiefilm ‘Fake’ en speelde hij in 2017/2018 de hoofdrol in de musical ‘Fiddler On The Roof.’

Bekijk optreden van Thomas Acda

Vragen over het boeken van Thomas Acda?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Thomas Acda aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op