Eigenschappen

Prijs:
€ 2895
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

The Sunclub boeken?

The Sunclub is vooral bekend van zomerhits als ‘Fiësta’ (vooral een succes door de videoclip) ‘Splash’ en ‘Summerjam’ dat een enorm internationaal succes werd en nog steeds op de radio te horen is. Door dit succes kreeg Sunclub nog meer bekendheid en internationale optredens.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van The Sunclub is € 2895. Deze gage voor het inhuren van The Sunclub is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van The Sunclub ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Sunclub plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van The Sunclub

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Sunclub te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Sunclub wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met The Sunclub haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u The Sunclub online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Sunclub boeken

Bent u benieuwd hoe u The Sunclub kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

The Sunclub direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van The Sunclub?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Sunclub aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op