Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

The Rosenbergs boeken?

Johnny Rosenberg, Mozes Rosenberg en Sani van Mullem vormen de meest talentvolle jonge generatie Rosenbergs. The Rosenbergs zijn vanuit verscheidene achtergronden bijeengekomen en brengen moderne jazz en natuurlijk ook standards uit het repertoire van Django Reinhardt.

Nieuw en fris is de vocale bijdrage van de begaafd jazz-zanger Johnny Rosenberg als hij zingt uit het Great American Songbook. Dat ze er zin in hebben blijkt uit de voortvarende uitgave van hun debuutalbum “Obsession” (Sinti Music Records). De virtuoos spelende solist van het trio, Mozes, komt uit de gerenommeerde Rosenberg familie. Als kleine jongetje ontmoette hij Paco de Lucia en kreeg een masterclass van Joe Zawinul. Als gastmuzikant is hij veel gevraagd. Mozes speelde met het Rosenberg Trio o.a. de Family Tour. Hij neemt nog regelmatig de solopartijen van zijn broer Stochelo over.

Johnny Rosenberg is ritmegitarist en zanger. Ook hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaar spelen en heeft furore gemaakt met Jimmy Rosenberg in de Gipsy Kids en Sinti. Zij stonden o.a. in het voorprogramma van James Brown. Johnny heeft met zijn Trio Johnny Rosenberg deelgenomen aan het Nationaal Songfestival met een zelfgeschreven nummer waarmee hij derde werd. Hij schitterde eveneens in The Voice. Zijn trio werd veel gevraagd op internationale festivals in Engeland, Tsjechië, Hongarije, Zweden, Oostenrijk enz.

De ritmesectie wordt gecompleteerd met de bassist Sani van Mullem. Theaterbekendheid kreeg hij met de Gipsy Boys en pianist Jan Vayne. Zijn baspartijen zijn fenomenaal en dat liet hij horen op de cd “Ready’n able” met Stochelo en Mozes Rosenberg. 

In augustus 2019 is de release van hun nieuwe Cd-album ‘Live at Django Reinhardt Memorial Augsburg’, uitgezonden door BR Klassik – Jazztime.

The Rosenbergs maken vanaf de eerste noot indruk met virtuoze, vlijmscherpe en groovende “Jazz Manouche”. Achteloos en adembenemend virtuoos gespeeld. Opzwepende solo’s, een feilloos swingende ritmegitaar, verrassende baspartijen en een telepathisch samenspel kenmerken dit top trio. De vocale bijdrage van crooner Johnny Rosenberg is weergaloos. Dit trio is altijd inspirerend, non-stop swingend met verrassende breaks, synchrone lijnen en plagerige, humoristische ideeën die elk optreden tot een traktatie maken.

The Rosenbergs: Mozes Rosenberg: sologitaar, Johnny Rosenberg: ritmegitaar en zang, Sani van Mullem: contrabas

De prijs (richtprijs) voor het boeken van The Rosenbergs is € 2995. Deze gage voor het inhuren van The Rosenbergs is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van The Rosenbergs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Rosenbergs plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van The Rosenbergs

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Rosenbergs te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Rosenbergs wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met The Rosenbergs haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u The Rosenbergs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Rosenbergs boeken

Bent u benieuwd hoe u The Rosenbergs kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

The Rosenbergs direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van The Rosenbergs?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Rosenbergs aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op