Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

The Rosenberg Trio boeken?

The Rosenberg Trio BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van The Rosenberg Trio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Rosenberg Trio plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over The Rosenberg Trio

The Rosenberg Trio speelde op alle grote jazzfestivals: jazz festival van Montreal, North Sea Jazz, Django Reinhardt Festival in Samois, Jazz In Marciac, Jazz à Vienne, Carnegie Hall New York en The Rose Bowl Los Angeles.

Met alle grote musici: Toots Thielemans, Jan Akkerman, Stéphane Grappelli, Herman van Veen, Jaap van Zweden, Louis van Dijk, Peter Beets, enz. Het trio stond in het voorprogramma van Shirley Bassey, Randy Crawford, en Luciano Pavarotti.

De afgelopen vijfentwintig jaar, heeft het trio over de hele wereld gespeeld en naam gemaakt als de beste in hun vakgebied. Geïnspireerd door Django Reinhardt weten ze hun oeuvre te verbreden met klassiek, pop en bossa nova in gypsy swing stijl. Ook hebben ze een groot aantal eigen composities op hun naam. Inmiddels hebben zij meer dan 26 CD’s en DVD’s gemaakt, die allen zeer succesvol zijn ontvangen.

Bezield door één passie (muziek maken) hebben ze de wereld veroverd. In de late jaren ’70 genieten ze brede bekendheid in de Europese gypsy gemeenschap. Eind jaren ’80 breken ze internationaal door en worden ze hoofdact op menig groot jazzfestival. Het trio heeft naam gemaakt als crème van het genre, bewonderd door fans van alle landen van de wereld en door gitaristen in alle muzikale genres.

Al 25 jaar vertegenwoordigt The Rosenberg Trio de “essentie van gypsy jazz“. Stochelo Rosenberg wordt beschouwd als een van de beste gitaristen, met zijn onberispelijke techniek, grote elegantie en zeer persoonlijk vibrato, een combinatie van virtuositeit en emotie.

Bezetting: Stochelo Rosenberg: solo gitaar, Nous’che Rosenberg: ritme gitaar, Nonnie Rosenberg: contrabas.

Bekijk optreden van The Rosenberg Trio

Vragen over het boeken van The Rosenberg Trio?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Rosenberg Trio aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op