Eigenschappen

Prijs:
€ 4595
Tijdsduur:
1x 60 minuten
Geluid:
tot 250 personen
Vraag offerte aan

The Rosenberg Trio boeken?

The Rosenberg Trio speelde op alle grote jazzfestivals: jazz festival van Montreal, North Sea Jazz, Django Reinhardt Festival in Samois, Jazz In Marciac, Jazz à Vienne, Carnegie Hall New York en The Rose Bowl Los Angeles.

Met alle grote musici: Toots Thielemans, Jan Akkerman, Stéphane Grappelli, Herman van Veen, Jaap van Zweden, Louis van Dijk, Peter Beets, enz. Het trio stond in het voorprogramma van Shirley Bassey, Randy Crawford, en Luciano Pavarotti.

De afgelopen vijfentwintig jaar, heeft het trio over de hele wereld gespeeld en naam gemaakt als de beste in hun vakgebied. Geïnspireerd door Django Reinhardt weten ze hun oeuvre te verbreden met klassiek, pop en bossa nova in gypsy swing stijl. Ook hebben ze een groot aantal eigen composities op hun naam. Inmiddels hebben zij meer dan 26 CD’s en DVD’s gemaakt, die allen zeer succesvol zijn ontvangen.

Bezield door één passie (muziek maken) hebben ze de wereld veroverd. In de late jaren ’70 genieten ze brede bekendheid in de Europese gypsy gemeenschap. Eind jaren ’80 breken ze internationaal door en worden ze hoofdact op menig groot jazzfestival. Het trio heeft naam gemaakt als crème van het genre, bewonderd door fans van alle landen van de wereld en door gitaristen in alle muzikale genres.

Al 25 jaar vertegenwoordigt The Rosenberg Trio de “essentie van gypsy jazz“. Stochelo Rosenberg wordt beschouwd als een van de beste gitaristen, met zijn onberispelijke techniek, grote elegantie en zeer persoonlijk vibrato, een combinatie van virtuositeit en emotie.

Bezetting: Stochelo Rosenberg: solo gitaar, Nous’che Rosenberg: ritme gitaar, Nonnie Rosenberg: contrabas.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van The Rosenberg Trio is € 4595. Deze gage voor het inhuren van The Rosenberg Trio is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van The Rosenberg Trio ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Rosenberg Trio plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van The Rosenberg Trio

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Rosenberg Trio te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Rosenberg Trio wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met The Rosenberg Trio haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u The Rosenberg Trio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Rosenberg Trio boeken

Bent u benieuwd hoe u The Rosenberg Trio kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

The Rosenberg Trio direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van The Rosenberg Trio?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Rosenberg Trio aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op