Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
1x 60 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

The Partysquad boeken?

The Partysquad bestaat uit producers- en dj/mc duo Jerry & Ruben. De heren werden geintroduceerd aan het publiek als ‘Bazen van de Club’. Inmiddels vullen ze week na week, wereldwijd vele dansvloeren!

In 1998 ontmoette het tweetal elkaar tijdens de ‘Wanted’ tour voor nieuw talent. DJ Jerry was de vaste DJ op deze tour en Ruben presenteerde de shows. Zo werd de basis gelegd voor wat later het ijzersterke samenwerkingsverband zou worden. In hetzelfde jaar begonnen ze een clubavond in de Amsterdamse club Margaritas. Sindsdien is het in een stroomversnelling gegaan met The Partysquad.

Naast hun activiteiten in de clubs brengen Jerry & Ruben ook met enige regelmaat mixtapes, ep’s en singles uit. De mixtapes en EP’s zijn gericht op de internationale dance scene. Hun eerste mixtape ‘Uk Sounds’ uit 2003 werd uitgebracht door ID&T. Hun laatste ‘Badman Rave EP’ uit 2012 door Mad Decent / TopNotch.

De singles zijn vaak samenwerkingen met Nederlandse acts die op het punt staan door te breken, gericht op de eclectische, pop scene in de Benelux. Een grip uit het verleden: ‘Ik Ga Hard’ met Gers Pardoel, Jayh, Reverse & Adje. ‘Stuk’ met Dio, Sef & Sjaak. ‘I’m Sorry’ met dj Chuckie & Gio. ‘Non Stop’ met Brainpower. ‘Drop Down’ met Afrojack.

Indicatieprijs € 4.995 ex/ex
De prijs (richtprijs) voor het boeken van The Partysquad is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van The Partysquad is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van The Partysquad ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Partysquad plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van The Partysquad

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Partysquad te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Partysquad wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met The Partysquad haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u The Partysquad online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Partysquad boeken

Bent u benieuwd hoe u The Partysquad kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

The Partysquad direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van The Partysquad?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Partysquad aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op