Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

The Opposites boeken?

The Opposites BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van The Opposites ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Opposites plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over The Opposites

Het rapduo ‘The Opposites’ bestaat uit Willem de Bruin (Willy) en Twan van Steenhoven (big2) en is in 2004 opgericht. Zij noemde zichzelf de opposites omdat ze in bepaalde opzichten het tegenovergestelde van elkaar zijn. Willem komt uit Noordeinde en Twan uit Heiloo.

De twee begonnen met rappen doordat Willem voor straf op school een rap moest schrijven. Zo ontdekte hij dat hij talent had voor rappen en besloot ermee verder te gaan. Willem werd bekend als Willy en Twan als Big2.

Ze waren voor het eerst te horen op de Straatremixes van D-Men. In 2005 kreeg het duo de eerste bekendheid. Het eerste album was Engelstalig, maar daarna besloot het duo om in hun moedertaal te gaan rappen. In 2005 kwam hun eerste echte album uit.

Hun single ‘Slaap’ uit 2006 werd hun eerste grote hit. In 2010 brachten ze beiden een soloalbum uit, maar deze albums werden wel samen verkocht.

Bekijk optreden van The Opposites

Vragen over het boeken van The Opposites?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Opposites aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op