Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

The Opposites boeken?

Het rapduo ‘The Opposites’ bestaat uit Willem de Bruin (Willy) en Twan van Steenhoven (big2) en is in 2004 opgericht. Zij noemde zichzelf de opposites omdat ze in bepaalde opzichten het tegenovergestelde van elkaar zijn. Willem komt uit Noordeinde en Twan uit Heiloo.

De twee begonnen met rappen doordat Willem voor straf op school een rap moest schrijven. Zo ontdekte hij dat hij talent had voor rappen en besloot ermee verder te gaan. Willem werd bekend als Willy en Twan als Big2.

Ze waren voor het eerst te horen op de Straatremixes van D-Men. In 2005 kreeg het duo de eerste bekendheid. Het eerste album was Engelstalig, maar daarna besloot het duo om in hun moedertaal te gaan rappen. In 2005 kwam hun eerste echte album uit.

Hun single ‘Slaap’ uit 2006 werd hun eerste grote hit. In 2010 brachten ze beiden een soloalbum uit, maar deze albums werden wel samen verkocht.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van The Opposites is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van The Opposites is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van The Opposites ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Opposites plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van The Opposites

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Opposites te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Opposites wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met The Opposites haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u The Opposites online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Opposites boeken

Bent u benieuwd hoe u The Opposites kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

The Opposites direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van The Opposites?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Opposites aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op