Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
1x60 + 1x75 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

The Euros boeken?

tekst volgt

De prijs (richtprijs) voor het boeken van The Euros is € 3995. Deze gage voor het inhuren van The Euros is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van The Euros ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Euros plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van The Euros

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Euros te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Euros wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met The Euros haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u The Euros online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Euros boeken

Bent u benieuwd hoe u The Euros kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

The Euros direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van The Euros?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Euros aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op