Eigenschappen

Prijs:
€ 2795
Tijdsduur:
2x60 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

THE EAGLES Tribute Band - THE EAGLES LEGACY boeken?

THE EAGLES Tribute Band - THE EAGLES LEGACY BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van THE EAGLES Tribute Band - THE EAGLES LEGACY ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van THE EAGLES Tribute Band - THE EAGLES LEGACY plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over THE EAGLES Tribute Band - THE EAGLES LEGACY

The Eagles Legacy is een project van zes professionele muzikanten met als misse je terug te brengen naar de jaren 70 en 80, toen The Eagles erg succesvol waren. Hits als ‘Hotel California’ en ‘New Kid In Town’ komen voorbij. Een ervaring om naar te luisteren en te kijken die je als Eagles liefhebber niet mag missen! 

Omdat alle leden van The Eagles Legacy zeer getalenteerde muzikanten zijn die een passie delen voor lekkere gitaarlicks, zwoele geluiden en warme close-harmony vocalen, zou je zweren, dat wanneer je je ogen sluit, je bij de originele Eagles aanwezig bent.

In 2022 deed The Eagles Legacy mee aan de talentenjacht ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’

Bekijk optreden van THE EAGLES Tribute Band - THE EAGLES LEGACY

Vragen over het boeken van THE EAGLES Tribute Band - THE EAGLES LEGACY?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte THE EAGLES Tribute Band - THE EAGLES LEGACY aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op