Eigenschappen

Prijs:
€ 5975
Tijdsduur:
20-25 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

The Bluebirds boeken?

The Bluebirds BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van The Bluebirds ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Bluebirds plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over The Bluebirds

Nederland is een nieuw trio rijker. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie ‘The BlueBirds’ is geboren.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven ‘The BlueBirds’ hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Gages: 
Akoestisch optreden, 20-25 minuten, exclusief geluid: vanaf €5975
Bandshow, 60 minuten, exclusief geluid: vanaf €6975

Bekijk optreden van The Bluebirds

Vragen over het boeken van The Bluebirds?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Bluebirds aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op