Eigenschappen

Prijs:
€ 5975
Tijdsduur:
20-25 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

The Bluebirds boeken?

Nederland is een nieuw trio rijker. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie ‘The BlueBirds’ is geboren.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven ‘The BlueBirds’ hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Gages: 
Akoestisch optreden, 20-25 minuten, exclusief geluid: vanaf €5975
Bandshow, 60 minuten, exclusief geluid: vanaf €6975

De prijs (richtprijs) voor het boeken van The Bluebirds is € 5975. Deze gage voor het inhuren van The Bluebirds is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van The Bluebirds ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Bluebirds plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van The Bluebirds

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Bluebirds te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Bluebirds wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met The Bluebirds haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u The Bluebirds online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Bluebirds boeken

Bent u benieuwd hoe u The Bluebirds kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

The Bluebirds direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van The Bluebirds?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Bluebirds aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op