Eigenschappen

Prijs:
€ 3950
Tijdsduur:
2x60 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

The Billy Joel Experience boeken?

Billy Joel is éen van de belangrijkste artiesten uit de geschiedenis van de popmuziek en heeft vele hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten van de popmuziek, van meezingers tot rockers en ballads.

Alexander is uitgegroeid tot een veel gevraagde pianist en zanger en is een graag geziene gast op grote en kleine podia door heel het land. Eerder bracht hij met zijn band diverse singles en een album met eigen werk uit dat enthousiast werd ontvangen.

Na vijf jaar besloten ze om aan de slag te gaan met het repertoire van Billy Joel. En met veel succes!

In 2022 nam The Billy Joel Experience deel aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van The Billy Joel Experience is € 3950. Deze gage voor het inhuren van The Billy Joel Experience is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van The Billy Joel Experience ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Billy Joel Experience plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van The Billy Joel Experience

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Billy Joel Experience te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Billy Joel Experience wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met The Billy Joel Experience haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u The Billy Joel Experience online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Billy Joel Experience boeken

Bent u benieuwd hoe u The Billy Joel Experience kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

The Billy Joel Experience direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van The Billy Joel Experience?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Billy Joel Experience aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op