Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
90-120 minuten
Geluid:
Exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

The Beatles Revival boeken?

The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band uit Praag stond al op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. In Nederland waren ze o.a. te gast op het trouwfeest van Ruud van Nistelrooy en in Engeland op het verjaardagsfeest van Queen Elisabeth.


ONGELOOFLIJKE GELIJKENIS MET ECHTE BEATLES

De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch,Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte 'stage look' is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.


BEATLES TRIBUTE EVENAART ORIGINELE BEATLES-SOUND

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP's; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. Bekijk en beluister de video en overtuig uzelf!

Gage vanaf €2995


De prijs (richtprijs) voor het boeken van The Beatles Revival is € 2995. Deze gage voor het inhuren van The Beatles Revival is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van The Beatles Revival ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Beatles Revival plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van The Beatles Revival

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Beatles Revival te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Beatles Revival wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met The Beatles Revival haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u The Beatles Revival online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Beatles Revival boeken

Bent u benieuwd hoe u The Beatles Revival kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

The Beatles Revival direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van The Beatles Revival?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte The Beatles Revival aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op