Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Tabitha boeken?

Tabitha BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Tabitha ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tabitha plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Tabitha

Zangeres Tabitha ging twee jaar naar de Pop Academie in Rotterdam. Daarna ging ze naar Los Angeles om te werken aan een buitenlandse carrière en bracht ze haar album ‘No Fiction’ uit.

Hierna keerde ze terug naar Nederland en werkte ze o.a. samen met Ronny Flex. Tabitha was in 2019 de meest gestreamde zangeres van Nederland, o.a. door het nummer ‘Hij Is Van Mij.’

In 2020 bracht ze haar album ‘Hallo Met Mij’ uit en deed ze mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ Ook schreef ze mee aan een album van Ronny Flex.

Bekijk optreden van Tabitha

Vragen over het boeken van Tabitha?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tabitha aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op