Eigenschappen

Prijs:
€ 9995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief
Vraag offerte aan

Tabitha boeken?

Zangeres Tabitha ging twee jaar naar de Pop Academie in Rotterdam. Daarna ging ze naar Los Angeles om te werken aan een buitenlandse carrière en bracht ze haar album ‘No Fiction’ uit.

Hierna keerde ze terug naar Nederland en werkte ze o.a. samen met Ronny Flex. Tabitha was in 2019 de meest gestreamde zangeres van Nederland, o.a. door het nummer ‘Hij Is Van Mij.’

In 2020 bracht ze haar album ‘Hallo Met Mij’ uit en deed ze mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ Ook schreef ze mee aan een album van Ronny Flex.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Tabitha is € 9995. Deze gage voor het inhuren van Tabitha is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Tabitha ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Tabitha plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Tabitha

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tabitha te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tabitha wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Tabitha haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Tabitha online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tabitha boeken

Bent u benieuwd hoe u Tabitha kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Tabitha direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Tabitha?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Tabitha aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op