Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Syb van der Ploeg boeken?

Syb van der Ploeg werd geboren in Dokkum, maar woonde het grootste deel van zijn jeugd in Zwaagwesteinde. Sinds 1985 speelde hij in het bandje ‘Wish To Escape.’

In 1992 besloten ze om Nederlandstalige nummers te maken en werd de naam veranderd in ‘De Kast.’ Het Friestalige nummer ‘In Nije Dei’ betekende in 1997 de doorbraak van de groep.

De Kast werkte o.a. mee aan de soundtrack van de film ‘De Hel Van 63.’ In 2002 richtte van der Ploeg de Engelstalige rockband ‘Spanner’ op. Ook speelde hij in musicals, waaronder ‘Rembrand.’

Van der Ploeg deed in 2010 mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ In 2011 mocht hij de hoofdrol van Jezus vertolken tijdens ‘The Passion.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Syb van der Ploeg is € 3495. Deze gage voor het inhuren van Syb van der Ploeg is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Syb van der Ploeg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Syb van der Ploeg plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Syb van der Ploeg

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Syb van der Ploeg te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Syb van der Ploeg wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Syb van der Ploeg haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Syb van der Ploeg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Syb van der Ploeg boeken

Bent u benieuwd hoe u Syb van der Ploeg kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Syb van der Ploeg direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Syb van der Ploeg?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Syb van der Ploeg aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op