Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Suzan en Freek boeken?

Suzan en Freek BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Suzan en Freek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Suzan en Freek plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Suzan en Freek

Suzan en Freek hebben elkaar leren kennen op de middelbare school en de liefde voor muziek mondde uit in de liefde voor elkaar. Ze zetten covers van bekende nummers op Facebook onder de naam ‘De Minuut’ en deze sloegen enorm aan.

Hun grootste kracht is dat ze nummers herkenbaar kunnen houden, maar toch naar hun eigen hand weten te zetten. Hun eerste eigen nummer ‘Als Het Avond Is’ werd een grote hit.

Ook hun volgende single ‘Blauwe Dag’ werd een hit en in 2019 kwam hun debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ uit. In 2020 deden ze mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’

Suzan & Freek zijn alleen met hun eigen liveband te boeken, gage op aanvraag.

Bekijk optreden van Suzan en Freek

Vragen over het boeken van Suzan en Freek?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Suzan en Freek aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op