Eigenschappen

Prijs:
€ 35000
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Suzan en Freek boeken?

Suzan en Freek hebben elkaar leren kennen op de middelbare school en de liefde voor muziek mondde uit in de liefde voor elkaar. Ze zetten covers van bekende nummers op Facebook onder de naam ‘De Minuut’ en deze sloegen enorm aan.

Hun grootste kracht is dat ze nummers herkenbaar kunnen houden, maar toch naar hun eigen hand weten te zetten. Hun eerste eigen nummer ‘Als Het Avond Is’ werd een grote hit.

Ook hun volgende single ‘Blauwe Dag’ werd een hit en in 2019 kwam hun debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’ uit. In 2020 deden ze mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’

Suzan & Freek zijn alleen met hun eigen liveband te boeken.
Gage ter indicatie.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Suzan en Freek is € 35000. Deze gage voor het inhuren van Suzan en Freek is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Suzan en Freek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Suzan en Freek plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Suzan en Freek

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Suzan en Freek te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Suzan en Freek wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Suzan en Freek haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Suzan en Freek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Suzan en Freek boeken

Bent u benieuwd hoe u Suzan en Freek kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Suzan en Freek direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Suzan en Freek?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Suzan en Freek aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op