Eigenschappen

Prijs:
€ 1495
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Steven Kazàn boeken?

Laat je verrassen door deze geboren humorist!

Steven brengt een show vol humor, interactie en natuurlijk ongelooflijke goocheltrucs. Steven Kazàn is zowel in het theater- als tijdens evenementen actief met zijn unieke onemanshow.

Ongeacht de gelegenheid: Steven Kazàn weet binnen no-time het ijs te breken en voor een positieve sfeer te zorgen in de zaal.

Een humoristisch optreden waar nog lang over gesproken zal worden!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Steven Kazàn is € 1495. Deze gage voor het inhuren van Steven Kazàn is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Steven Kazàn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Steven Kazàn plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Steven Kazàn te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Steven Kazàn wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Steven Kazàn haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Steven Kazàn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Steven Kazàn boeken

Bent u benieuwd hoe u Steven Kazàn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Steven Kazàn direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Steven Kazàn?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Steven Kazàn aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op