Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Stef Bos boeken?

Stef Bos BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Stef Bos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stef Bos plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Stef Bos

Deze singer-songwriter werd vooral bekend door zijn nummer ‘Pappa’ uit 1991. Hij groeide op in Venendaal. Op zijn 18E ging hij in Utrecht studeren aan de lerarenopleiding. Toen hij deze opleiding had afgerond, ging hij naar een theateropleiding in Antwerpen.

Na zijn opleiding speelde hij toneel, schreef songs voor anderen en maakte deel uit van het Belgische radioprogramma ‘De Ochtendploeg.’ Daarna besloot hij om zich vooral te richten op het schrijven en uitvoeren van zijn eigen muziek en speelde hij de rol van Joop Mengelmoes in Samson & Gert.

Stef Bos heeft veel albums uitgebracht waarop soms Afrikaanse invloeden te horen zijn. In 2011 was hij te zien in het televisieprogramma ‘Ali B op volle toeren’ en in 2020 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘De Beste zangers.’

Bekijk optreden van Stef Bos

Vragen over het boeken van Stef Bos?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Stef Bos aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op