Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Stef Bos boeken?

Deze singer-songwriter werd vooral bekend door zijn nummer ‘Pappa’ uit 1991. Hij groeide op in Venendaal. Op zijn 18E ging hij in Utrecht studeren aan de lerarenopleiding. Toen hij deze opleiding had afgerond, ging hij naar een theateropleiding in Antwerpen.

Na zijn opleiding speelde hij toneel, schreef songs voor anderen en maakte deel uit van het Belgische radioprogramma ‘De Ochtendploeg.’ Daarna besloot hij om zich vooral te richten op het schrijven en uitvoeren van zijn eigen muziek en speelde hij de rol van Joop Mengelmoes in Samson & Gert.

Stef Bos heeft veel albums uitgebracht waarop soms Afrikaanse invloeden te horen zijn. In 2011 was hij te zien in het televisieprogramma ‘Ali B op volle toeren’ en in 2020 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘De Beste zangers.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Stef Bos is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Stef Bos is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Stef Bos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stef Bos plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Stef Bos

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Stef Bos te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Stef Bos wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Stef Bos haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Stef Bos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Stef Bos boeken

Bent u benieuwd hoe u Stef Bos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Stef Bos direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Stef Bos?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Stef Bos aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op