Eigenschappen

Prijs:
€ 2250
Tijdsduur:
2x60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

SOUL boeken?

Huub Janssen kroop als kleine jongen al regelmatig achter het drumstel van zijn vader. De Soulsound van de jaren 60 en 70 die is ontstaan uit de jazz en blues zit Huub Janssen dan ook in het bloed en het is de basis van zijn show.

‘SOUL’ brengt je terug naar het tijdperk van de Soul met hits van o.a. James Brown. Huub Janssen wordt begeleid door muzikanten.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van SOUL is € 2250. Deze gage voor het inhuren van SOUL is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van SOUL ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van SOUL plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van SOUL

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om SOUL te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u SOUL wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met SOUL haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u SOUL online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

SOUL boeken

Bent u benieuwd hoe u SOUL kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

SOUL direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van SOUL?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte SOUL aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op